NBA

Ρόκετς: Θα προπονηθούν στο γήπεδο των Γουόριορς!

Ρόκετς: Θα προπονηθούν στο γήπεδο των Γουόριορς!
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Οι Ρόκετς γνωστοποίησαν ότι θα ταξιδέψουν στο Σαν Φρανσίσκο για να προπονηθούν στο γήπεδο των Γουόριορς, προκειμένου να είναι έτοιμοι αν τελικά το Γκόλντεν Στέιτ αποκλείσει τους Κλίπερς!

Οι Ρόκετς φαίνεται πως δεν πιστεύουν ότι οι Κλίπερς μπορούν να αποκλείσουν τους Γουόριορς κι ας μείωσε η ομάδα του Λ.Α σε 3-2 την σειρά με νίκη μέσα στην έδρα των Πρωταθλητών στο Game 5. Για αυτό τον λόγο, λοιπόν, αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο Σαν Φρανσίσκο, προκειμένου να προπονηθούν στο γήπεδο των Γουόριορς ενόψει του δεύτερου γύρου των playoffs!

Οι Ρόκετς θέλησαν να ξεκαθαρίσουν πως με αυτή τους την κίνηση δεν υποτιμούν τους Κλίπερς. Απλώς θέλουν να συνηθίσουν την διαφορά ώρας ανάμεσα στο Χιούστον και το Σαν Φρανσίσκο - όπου εδρεύουν οι Γουόριορς, αλλά και να συνηθίσουν το γήπεδο. Για τη ιστορία, το Χιούστον βρίσκεται δύο ώρες μπροστά από το Σαν Φρανσίσκο.

Βάσει προγραμματισμού, οι Ρόκετς θα προπονηθούν στην "Ορακλ Αρίνα" των Γουόριορς το Σάββατο (27/4). Αν το Γκόλντεν Στέιτ αποκλείσει τους Κλίπερς, τότε θα υποδεχθεί την παρέα του Τζέιμς Χάρντεν την Κυριακή (28/4) στο Game 1 του δεύτερου γύρου των playoffs. Αν πάντως οι Κλίπερς καταφέρουν να αποκλείσουν τους Γουόριορς, τότε οι Ρόκετς θα χρειαστεί να επιστρέψουν στο Χιούστον, αφού σε αυτή την περίπτωση θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στην ομάδα του Λος Άντζελες.

AP Photo/Brandon Dill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ