NBA

Ρόκετς: Στόχος ο Τζίμι Μπάτλερ

Ρόκετς: Στόχος ο Τζίμι Μπάτλερ
(AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA)

Οι Χιούστον Ρόκετς ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Τζίμι Μπάτλερ, ωστόσο υπάρχει μία σημαντική προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μετακίνηση.

Ο Τζίμι Μπάτλερ έκανε opt out στο συμβόλαιό του και είναι έτοιμος να κάνει την καλύτερη επιλογή για το μέλλον του. Αρκετά σενάρια τον θέλουν να παραμένει στους Σίξερς, ωστόσο κυκλοφόρησε ένα καινούργιο, που θέλει τους Χιούστον Ρόκετς να ενδιαφέρονται "ζεστά" για την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρει ο πάντα έγκυρος Έιντριαν Βονιαρόφσκι του ESPN, οι Ρόκετς σκοπεύουν να πιέσουν τον Τζίμι Μπάτλερ να συμφωνήσει με τους Σίξερς σε ένα sign-and-trade deal, το οποίο στη συνέχεια θα τον οδηγήσει στο Χιούστον. Με απλά λόγια, οι Ρόκετς θέλουν από τον Μπάτλερ να υπογράψει με τους Σίξερς, αλλά με την προοπτική να καθίσουν όλοι μαζί στο τραπέζι στη συνέχεια και να συζητήσουν για ενδεχόμενο trade.

Αυτό θα γίνει επειδή οι Ρόκετς δεν έχουν διαθέσιμο χώρο να αποκτήσουν τον Τζίμι Μπάτλερ. Για παράδειγμα, οι Κλιντ Καπέλα και Έρικ Γκόρντον αναμένεται να πάρουν κοντά στα 30 εκατ. δολάρια και οι δύο μαζί για τον επόμενο χρόνο, συνεπώς είναι πιθανό να μπουν στη συζήτηση ως ανταλλάγματα για τον Μπάτλερ. Βέβαια, οι Σίξερς από τη μεριά τους είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν τον πρώην γκαρντ των Τίμπεργουλβς, ο οποίος φέτος μέτρησε κάτι παραπάνω από 18 πόντους κατά μέσο όρο κι έδωσε σημαντικές λύσεις στην ομάδα του.

Ενδεχομένως, όμως, οι 76ers να σκεφτούν διαφορετικά αν πάρουν τα κατάλληλα ανταλλάγματα.

(AP Photo/Chris Szagola)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ