NBA

Ρόκετς: Ο Γουέστμπρουκ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Ρόκετς: Ο Γουέστμπρουκ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό
AP Photo/Kim Raff AP PHOTO/KIM RAFF

Ο πλέι μέικερ των Χιούστον Ρόκετς, Ράσελ Γουέστμπρουκ, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο πλέι μέικερ των Χιούστον Ρόκετς, Ράσελ Γουέστμπρουκ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στον προσπωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο "Ρας" έγραψε χαρακτηριστικά: " Βρέθηκα θετικός στον covid-19 πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Ορλάντο. Νιώθω καλά, είμαι σε καραντίνα και ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι με τους συμπαίκτες μου. Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές και την υποστήριξή σας. Παρακαλώ πάρτε τον ιό στα σοβαρά. Μείνετε ασφαλείς".

Η κατάσταση πάντως στην άλλη άκρη του Ατλαντικού είναι ανησυχητική, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι Μπρούκιν Νετς, καθώς θετικοί έχουν βρεθεί οι Ντιάντρε Τζόρνταν, Σπένσερ Ντίνγουϊντι και Ταϊρόν Πρινς, δύο κρούσματα έχουν οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με τους Γκάρι Πέιτον Τζούνιορ και ο Τόμας Μπράιαντ, ένα οι Λος Άντζελες Κλπερς με τον Λάντρι Σάμετ, ενώ πρόβλημα είχαν και οι Ντένβερ Νάγκετς με τον Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος πλέον είναι καλά και αναμένεται να ενισχύσει κανονικά την ομάδα.

Ο ίδιος ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, έχει ξεκαθαρίσει πως αν υπάρξει ένας μεγάλος αριθμός κρουσμάτων στο Ορλάντο, τότε θα μπει οριστικό "λουκέτο" στο πρωτάθλημα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ