ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρόκετς καλούν (πάλι) Γιουλ στο Χιούστον!

ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ένα post του τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς με αποδέκτη τον Σέρχιο Γιουλ απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι οι Ρόκετς πάντα θα προσπαθούν να φέρουν τον Σέρχιο Γιουλ στο ΝΒΑ!

Στην Ρεάλ ξέρουν ότι ο Σέρχιο Γιουλ έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο. Ο Σέρχιο Γιουλ έχει ξεκαθαρίσει ότι το ΝΒΑ δεν είναι στο μυαλό του. Οι Ροκετς ωστόσο, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματά του από το 2009 όταν τον επέλεξαν στο Νο39 του ΝΒΑ Draft, φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν αυτή την άποψη και το έδειξαν μέσω του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας!

Ο Ντάριλ Μόρεϊ, περί ου ο λόγος, άναψε εκ νέου... φωτιές, δείχνοντας την διάθεση των Ρόκετς να πείσουν τον Ισπανό σταρ να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Πώς το έκανε; Ποστάροντας στο twitter ένα κείμενο που ανέφερε ότι ο Γιουλ είναι ο καλύτερος παίκτης που δεν παίζει στο ΝΒΑ, γράφοντας στο σχόλιό του: " Θα επαναληφθεί η ιστορία; Ο Αρβίντας Σαμπόνις, ο "καλύτερος ξένος παίκτης" της γενιάς του, πήγε στο ΝΒΑ όταν ήταν 31 χρονών. Ο Σέρχιο Γιουλ θα είναι 31 ετών την επόμενη σεζόν"!

Ρόκετς καλούν (πάλι) Γιουλ στο Χιούστον!

Το αν αυτό που λέει ο Μόρεϊ το στηρίζει κάπου ή όχι δε μπορεί να το ξέρει κάποιος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Ρόκετς εξακολουθούν με κάθε τρόπο να πείσουν τον Γιουλ, πιέζοντάς τον με όποιον τρόπο μπορούν. Θα καταφέρουν άραγε να του αλλάξουν γνώμη; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα γίνει γνωστή σε βάθος χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ