NBA

Ρόκετς: Φόβοι ότι ο Γκριν θα χάσει την σεζόν

Ρόκετς: Φόβοι ότι ο Γκριν θα χάσει την σεζόν
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Άσχημα νέα για τους Ρόκετς, αφού όπως έγινε γνωστό ο τραυματισμός του Τζέραλντ Γκριν ήταν πιο σοβαρός από ότι υπολογίστηκε και ενδέχεται να χάσει την σεζόν!

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, ωστόσο ενδεχομένως να τελείωσε ήδη για τον Τζέραλντ Γκριν. Ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ υπέστη κάταγμα στο αριστερό πόδι πριν μερικές ημέρες με τις αρχικές εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα μείνει εκτός για μερικούς μήνες. Από ότι φαίνεται όμως, ο τραυματισμός του ήταν πιο σοβαρός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, ο Γκριν υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείριση και να χάσει όλη την σεζόν! Ο Γκριν θα πάρει και δεύτερη γνώμη επί του θέματος, ωστόσο την δεδομένη στιγμή τα πράγματα δεν μοιάζουν καλά για αυτόν.

Την σεζόν 2018/19 ο Γκριν είχε 9.2 πόντους και 2.5 ριμπάουντ μέσο όρο με 35.4% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής, ενώ πήρε μέρος σε 73 αγώνες, ερχόμενος σε όλους από τον πάγκο. Αν τελικά απουσιάσει για καιρό (ή χάσει την σεζόν), ο χρόνος συμμετοχής του αναμένεται να μοιραστεί στους Όστιν Ρίβερς, Μπεν ΜάΚλεμορε και Θάμπο Σεφολόσα.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ