NBA

Ριτς Πολ: "Με τον Άντονι Ντέιβις οι Μπακς θα πήγαιναν στους Τελικούς"

Los Angeles Lakers forward Anthony Davis attends the NBA basketball team's media day in El Segundo, Calif., Friday, Sept. 27, 2019. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
Los Angeles Lakers forward Anthony Davis attends the NBA basketball team's media day in El Segundo, Calif., Friday, Sept. 27, 2019. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu) AP

Ατάκες που θα συζητηθούν έδωσε ο Ριτς Πολ, ο ατζέντης του Άντονι Ντέιβις, που δήλωσε πως με εκείνον αντί του Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς θα προκρίνονταν πέρυσι στους τελικούς του ΝΒΑ.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018. Ο Ριτς Πολ κι ο Άντονι Ντέιβις πρωταγωνίστησαν για αρκετούς μήνες στα ρεπορτάζ που ήθελαν τον νεαρό ψηλό να περιμένει ανταλλαγή για να αποχαιρετήσει τους Πέλικανς, κάτι που έγινε τελικά το καλοκαίρι του 2019. Τώρα, οι δυο τους βρίσκονται στο Λος Άντζελες και συνεργάζονται με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με το ESPN να δημοσιεύει την Τρίτη (8/10) μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία για όσα συνέβησαν ανάμεσα στην πρώην και την νυν ομάδα του AD.

Ανάμεσα στις λεπτομέρειες και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες, ξεχωρίζουν μερικές ατάκες του ατζέντη του Ντέιβις που αφορούν τους Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. " Ο Ντέιβις είναι όσο ταλαντούχοι ήταν οι κορυφαίοι αυτού του αθλήματος. Σουτάρει τρίποντα, κόβει, είναι ένας από τους κορυφαίους ψηλούς πασέρ. Κατά τη γνώμη μου, αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αν τον έβαζες στους περσινούς Μπακς, θα πήγαιναν στους τελικούς. Ξέρει πως να κάνει τους γύρω του καλύτερους. Δεν είναι σπόντα για τον Γιάννη αυτό, είναι απλά η γνώμη μου" είπε ο Πολ.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ιστορία του Ντέιβ ΜακΜέναμιν εδώ .

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ