NBA

Ρήξη μηνίσκου ο Φουρκάν Κορκμάζ των Σίξερς

Philadelphia 76ers' Furkan Korkmaz in action during an NBA basketball game against the Toronto Raptors, Tuesday, Feb. 5, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Philadelphia 76ers' Furkan Korkmaz in action during an NBA basketball game against the Toronto Raptors, Tuesday, Feb. 5, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP

Πλήγμα για τους Σίξερς, που θα χάσουν για καιρό τον Φουρκάν Κορκάζ. Εκτός δράσης ο Τούρκος, που τραυμάτισε το γόνατό του στο ματς με τους Σέλτικς.

Εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα θα μείνει ο Φουρκάν Κορκμάζ, ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου στο ματς των Σίξερς με τους Σέλτικς στις 12 Φεβρουαρίου.

Ο Τούρκος σκόρερ λαμβάνει πληροφορίες για διαφορετικούς τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματός του, ένας από αυτούς είναι και η χειρουργική επέμβαση σύμφωνα με την ρεπόρτερ Σερίνα Γουίντερς.

Ο Κορκμάζ έχει φέτος 5.8 πόντους με 50.5% στο δίποντο, 33.1% στο τρίποντο και 83.3% στις βολές, μαζί με 2.3 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 14.2 λεπτά συμμετοχής σε 46 αγώνες, με έξι συμμετοχές στην αρχική πεντάδα.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ