NBA

Ρέι Άλεν: "Όταν πήγα από τους Σέλτικς στους Χιτ δέχθηκα απειλές για την ζωή μου"

Ρέι Άλεν: "Όταν πήγα από τους Σέλτικς στους Χιτ δέχθηκα απειλές για την ζωή μου"
AP Photo/Lynne Sladky, File AP PHOTO/LYNNE SLADKY, FILE

Ο Ρέι Άλεν αποκάλυψε πως όταν αποχώρησε από τους Σέλτικς το 2012 για χάρη των Χιτ δέχθηκε απειλές για την ζωή του, ενώ πρόσθεσε ότι ακόμα δεν μιλάει με τους τότε συμπαίκτες του.

Ηταν το 2012 όταν ο Ρέι Άλεν αποφάσισε έπειτα από 5 χρόνια να αποχωρήσει από τους Σέλτικς για χάρη των Μαϊάμι Χιτ. Η κίνησή του αυτή θεωρήθηκε "προδοσία", ωστόσο κάποιοι το παραπήραν προσωπικά.

Ο λόγος για κάποιους οπαδούς των Σέλτικς, οι οποίοι την περίοδο εκείνη απειλούσαν την ζωη του All Star γκαρντ! Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Άλεν σε συνέντευξή του στον άλλοτε παίκτη των Σέλτικς, Σέντρικ Μάξγουελ. " Είναι 2020 και έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε. Δέχθηκα τόσο μίσος, απειλές για την ζωή μου και βιτριολικά σχόλια από τους οπαδούς των Σέλτικς όταν έφυγα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άλεν σε μία σοκαριστική αποκάλυψη.

Στην συνέχεια ο Άλεν αναφέρθηκε και στην σχέση του με τους πρώην συμπαίκτες του στους Σέλτικς, η οποία εξακολουθεί να... μην υπάρχει, αφού δεν ξεπέρασαν ποτέ την αποχώρησή του. " Προφανώς οι συμπαίκτες μου με απομάκρυναν από την Big-3 που είχαμε φτιάξει (σ.σ μαζί με τους Γκαρνέτ και Πιρς) και είπαν αρνητικά πράγματα για εμένα, όταν εγώ δεν είπα τίποτα για κανέναν.

Είχαμε δύσκολες στιγμές, είμαστε αδέλφια, περάσαμε πολλά, αλλά αυτό δεν αλλάζει αυτό που κάναμε, οπότε με πόνεσε να ακούω αυτά που είπαν για εμένα αντί να λέμε για τα καλά που κάναμε όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα το 2008. Απλώς επέλεξαν να είναι εκνευρισμένοι με εμένα επειδή πήγα στο Μαϊάμι".

AP Photo/Lynne Sladky, File

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ