NBA

Ρεάλ: Ανακοίνωσε Λαπροβίτολα

Ρεάλ: Ανακοίνωσε Λαπροβίτολα

Η Ρεάλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολας Λαπροβίτολα με μεταγραφή από τη Μπανταλόνα. Διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο MVP της σεζόν 2018/19 του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα είναι και επίσημα παίκτης της Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αργεντινού γκαρντ, για χάρη του οποίου πλήρωσαν το buy out που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τη Μπανταλόνα, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που είχαν κυκλοφορήσει για συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Λαπροβίτολα, ο οποίος βρισκόταν στην λίστα του Sport24.gr με τους 100 παίκτες που ξεχώρισαν την σεζόν 2018/19, είχε μία ονειρεμένη σεζόν, κατά την διάρκεια της οποίας αριθμούσε 17.2 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 6.4 ασίστ μέσο όρο σε 30 λεπτά συμμετοχής, επιδόσεις που του χάρισαν το βραβείο του MVP της σεζόν στην ACB.

Ο Αργεντινός γκαρντ αναμένεται να καλύψει την του πόιντ γκαρντ στην Ρεάλ παρέα με τους Φακούντο Καμπάτσο και Σέρχιο Γιουλ, χωρίς να αποκλείεται να αγωνιστεί και μαζί με έναν εξ αυτών στην ίδια πεντάδα.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μαδριλένοι έχουν ανακοινώσει την ανανέωση των συμβολαίων του Έντι Ταβάρες, του Τζέφρι Τέιλορ και του Φαμπιέν Κοζέρ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ