NBA

Ράπτορς: Συμφώνησαν με Χόλις-Τζέφερσον

Brooklyn Nets forward Rondae Hollis-Jefferson, left, and guard Spencer Dinwiddie celebrate during the second half of an NBA basketball game against the Chicago Bulls, Wednesday, Dec. 19, 2018, in Chicago. The Nets won 96-93. (AP Photo/Nam Y. Huh)
AP Photo/Nam Y. Huh AP PHOTO/NAM Y. HUH

Οι Ράπτορς προχώρησαν στην απόκτηση του Ρόντα Χόλις-Τζέφερσον, προσθέτοντας ακόμα έναν αθλητικό φόργουορντ στο ρόστερ τους ενόψει της σεζόν 2019/20.

Με τον Κουάι Λέοναρντ να αποχωρεί με προορισμό τους Κλίπερς και τον Ντάνι Γκριν να συμφωνεί με τους Λέικερς, οι Ράπτορς προσπαθούν να καλύψουν τα κενά τους με διαφορετικό τρόπο. Αφού λοιπόν πριν λίγες ημέρες συμφώνησαν με τον Στάνλεϊ Τζόνσον, τώρα ήρθαν σε συμφωνία και με τον Ρόντα Χόλις-Τζέφερσον για συμβόλαιο ενός χρόνου.

Ο Χόλις-Τζέφερσον έμεινε ελεύθερος από τους Νετς, στην προσπάθεια του Μπρούκλιν να αδειάσει όσο περισσότερο χώρο γινόταν στο σάλαρι καπ προκειμένου να αποκτήσει τους Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ίρβινγκ. Οι Ράπτορς φρόντισαν έτσι να μην χάσουν την ευκαιρία, προσφέροντάς του μονοετές συμβόλαιο, προσθέτοντας έναν αθλητικό κόμπο-φόργουορντ με έφεση στην άμυνα στο ρόστερ τους, ο οποίος θα μπορούσε να συνυπάρξει στην ίδια πεντάδα με τον Πασκάλ Σιάκαμ.

Την σεζόν 2019/20 ο Χόλις-Τζέφερσον είχε 9.9 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των Νετς, με έναν τραυματισμό στο ξεκίνημα της σεζόν να τον θέτει από ένα σημείο και μετά εκτός ροτέισον. Την σεζόν 2017/18 ωστόσο ήταν εξαιρετικός, αριθμώντας τότε 13.9 πόντους, 6.8 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Nam Y. Huh

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ