NBA

Ράπτορς: Παρέλαβαν τα δακτυλίδια και ύψωσαν το λάβαρο του πρωταθλητή

Ράπτορς: Παρέλαβαν τα δακτυλίδια και ύψωσαν το λάβαρο του πρωταθλητή

Μέρα χαράς για τους Ράπτορς, αφού πριν την έναρξη του αγώνα με τους Πέλικανς παρέλαβαν τα δακτυλίδια τους και ύψωσαν το λάβαρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2018/19.

Το Τορόντο γιόρτασε για μία τελευταία ημέρα πριν πέσει με τα... μούτρα στην δουλειά. Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ, Τορόντο Ράπτορς, παρέλαβαν πριν την έναρξη του αγώνα με τους Πέλικανς ( νίκη με 130-122) τα δακτυλίδια τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2018/19, ενώ είδαν και το λάβαρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος να υψώνεται στον ουρανό της "Skotiabank Arena".

Σε μία σεμνή τελετή, ο Άνταμ Σίλβερ έδωσε τα δακτυλίδια στους πρωταθλητές μέσα σε αποθέωση από το κοινό της ομάδας. Ένα προς ένα τα μέλη του Δ.Σ και του προπονητικού επιτελείου της ομάδας και ακολούθως οι παίκτες των Καναδών παρέλαβαν το δακτυλίδι τους, το μεγαλύτερο δακτυλίδι που έχει δοθεί ποτέ στον αμερικανικό αθλητισμό, το οποίο στο κέντρο του έχει ένα διαμάντι 1.25 καρατίων και συνολικά 640 διαμαντάκια!

Αφού παρέλαβε και ο τελευταίος παίκτης του δακτυλίδι του, ο Κάιλ Λάουρι πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε από τον κόσμο να μετρήσει αντίστροφα για να ανέβει το λάβαρο του πρωταθλήματος, σε μία όμορφη στιγμή.

Δείτε το VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ