NBA

Ράιαν Χόλινς: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πιο υπερεκτιμημένος"!

Ράιαν Χόλινς: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πιο υπερεκτιμημένος"!
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

O Ράιαν Χόλινς - πρώην ΝΒΑερ και νυν αναλυτής του ESPN - υποστήριξε σε εκπομπή ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή!

Κάθε πλευρά έχει δύο νομίσματα. Όπως υπάρχουν άνθρωποι και αναλυτές που αποθεώνουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την εξαιρετική σεζόν που είχε , υπάρχουν αντίστοιχα άνθρωποι που θεωρούν ότι δεν είναι τόσο καλός όσο πιστεύουν κάποιοι. Ο πρώτος που το πιστεύει αυτό φαίνεται ότι είναι ο Ράιαν Χόλινς.

Ο Ράιαν Χόλινς είναι ένας παλαίμαχος παίκτης και νυν αναλυτής του ESPN, ο οποίος από το ξεκίνημα της σεζόν υποστήριζε ότι οι Μπακς δεν θα καταφέρουν να πάνε στους τελικούς του ΝΒΑ, αφού δεν πιστεύει ότι ο Γιάννης είναι αρκετά καλός για να τους φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου. Με το Μιλγουόκι λοιπόν να αποκλείεται στους τελικούς της Ανατολής από τους Ράπτορς , ο άλλοτε ΝΒΑερ εμφανίστηκε σε εκπομπή του ESPN και πήγε την άποψή του ακόμα πιο μακριά.

Συγκεκριμένα, ο Χόλινς τόνισε: " Θυμάμαι να μου λέτε ότι ο Γιάννης θα καρφώνει συνέχεια στα playoffs και μπλα, μπλα μπλα... Αυτός ο τύπος είναι ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης στο ΝΒΑ. Είναι καλός παίκτης; Τον λατρεύω, τον συμπαθώ και μου αρέσει αυτό που κάνει. Όλοι εσείς είπατε ότι θα φτάσει μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ φέτος. Δεν τα κατάφερε και όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά απέτυχε με άσχημο τρόπο. Ο τύπος σούταρε 29% όταν τον μάρκαρε ένας καλός αμυντικός".

Σε εκείνο το σημείο τον διέκοψε ένας εκ των συνομιλητών του στο πάνελ και του τόνισε ότι ο Λέοναρντ δεν μάρκαρε μόνος του τον Γιάννη, παρά ήταν μία ομαδική προσπάθεια, με τον Χόλινς να απαντά: " Ξέρεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε καλούς και σπουδαίους παίκτες; Όταν το κάνεις αυτό στον ΛεΜπρόν το βλέπει από μακριά. Και όταν πασάρει, το κάνει στον σωστό χρόνο, δεν κάνει λάθος και πάει προς το καλάθι, βγάζοντας ένα ελεύθερο σουτ. Δεν υπήρχε σενάριο όπου ο Γιάννης πήγαινε προς το καλάθι, πάσαρε σωστά και οι συμπαίκτες του απλώς αστοχούσαν σε ελεύθερα σουτ. Ήταν αναποτελεσματικός".

Δείτε το VIDEO με την τοποθέτηση του Χόλινς:

AP Photo/Carlos Osorio

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ