NBA

"Ψήνεται" match-up Γιάννη με Κώστα Αντετοκούνμπο!

Dallas Mavericks forward Kostas Antetokounmpo (37), of Greece, poses for a photo during the NBA basketball team's media day in Dallas, Friday, Sept. 21, 2018. (AP Photo/Jim Cowsert)
AP Photo/Jim Cowsert AP PHOTO/JIM COWSERT

Μια σπουδαία στιγμή ελπίζουν πως θα ζήσουν το βράδυ της Δευτέρας (21/1) ο Γιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, καθώς οι Μάβερικς κάλεσαν τον δεύτερο για τους αγώνες με τους Πέισερς και τους Μπακς.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δούμε το βράδυ της Δευτέρας (τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ελλάδα) τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αντιμετωπίζει τον Κώστα Αντετοκούνμπο στο παρκέ του Fiserv Forum, καθώς οι Μάβερικς κάλεσαν τον δεύτερο να ακολουθήσει την αποστολή τους στα εκτός έδρας ματς με τους Πέισερς και τους Μπακς!

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο βρίσκεται υπό καθεστώς Two-Way συμβολαίου, γεγονός που σημαίνει πως θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2018/19 στην G-League και θα καλείται στους Μάβερικς όταν υπάρχει ανάγκη για ένα έξτρα κορμί. Ο Ρικ Καρλάιλ κάλεσε τον Κώστα και τον Ντάριλ Μέικον, υποστήριξε πως θα έχει τουλάχιστον έναν ενεργό στους ερχόμενους δύο αγώνες και μένει να δούμε αν η εξέλιξη της αναμέτρησης Μπακς - Μάβερικς θα δώσει την ευκαιρία στους αδελφούς Αντετοκούνμπο να βρεθούν για πρώτη φορά στο ίδιο παρκέ στην καριέρα τους.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ