NBA

"Ψήλωσε" ο Ντουράντ, "κόντυνε" ο Ίρβινγκ!

"Ψήλωσε" ο Ντουράντ, "κόντυνε" ο Ίρβινγκ!
AP Photo/File AP PHOTO/FILE

Οι Νετς ανακοίνωσαν τα ύψη των παικτών τους, με τους Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ίρβινγκ να έχουν πλέον νέες μετρήσεις, αφού ο πρώτος... ψήλωσε και ο δεύτερος κόντυνε!

Οι σταρ του ΝΒΑ συνεχίζουν να... παίρνουν και να χάνουν ύψος πριν ξεκινήσει η σεζόν 2019/20! Μία μόλις ημέρα μετά την αποκάλυψη ότι ο Ζάιον Γουίλιαμσον έχει τελικά ύψος 1.98 μέτρα και όχι 2.01 μέτρα, ήρθε η σειρά των Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ίρβινγκ να αλλάξουν ξαφνικά ύψος!

Σε συνέχεια της εντολής του ΝΒΑ προς τις ομάδες ότι πρέπει να τσεκάρουν το ύψος και την ηλικία των παικτών τους, οι Νετς ανακοίνωσαν το ρόστερ τους, όπου οι πιο προσεκτικοί διαπίστωσαν ότι οι δύο σταρ της ομάδας είχαν μέχρι και τώρα λάθος στοιχεία!

Κάπως έτσι λοιπόν, ο Ντουράντ έχει τελικά ύψος 2.08 μέτρα και όχι 2.06 μέτρα όπως ίσχυε μέχρι τώρα και ο Ίρβινγκ 1.88 μέτρα και όχι 1.90 μέτρα! Η λογική βέβαια λέει ότι μάλλον ο Ντουράντ δεν πήρε ξαφνικά ύψος στα 31 του χρόνια και ο Ίρβινγκ δεν κόντυνε στα 27 του χρόνια. Απλώς πλέον αρχίζουν σιγά-σιγά να μπαίνουν κάποια πράγματα στην θέση τους, αν και η αλήθεια είναι ότι αρκετός κόσμος περίμενε ότι αμφότεροι οι σταρ των Νετς δεν είχαν το ύψος που δήλωναν, κάτι που πλέον επιβεβαιώθηκε. Όσο για τον λόγο; Ο μεν Ντουράντ δήλωνε 2.06 μέτρα προκειμένου να τον βάζουν οι προπονητές του στην περιφέρεια και όχι κοντά στο καλάθι (!), ο δε Ίρβινγκ ήθελε να μην θεωρηθεί κοντός για τις θέσεις των γκαρντ, αφού συχνά αγωνιζόταν ως σούτινγκ γκαρντ.

AP Photo/File

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ