ΜΠΑΣΚΕΤ

Ψάχνονται έντονα για Αρίζα οι Λέικερς

Phoenix Suns forward Trevor Ariza (3) plays in the first half of an NBA basketball game against the Memphis Grizzlies Saturday, Oct. 27, 2018, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Λέικερς ψάχνουν τρόπο να αποκτήσουν μέσω τριπλής ανταλλαγής τον Τρέβορ Αρίζα των Σανς.

Οι Λέικερς δείχνουν να γίνονται καλύτεροι μέρα με τη μέρα, έχοντας αυτή τη στιγμή το 5ο καλύτερο ρεκόρ στην Δύση (16-10). Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ψάχνουν τρόπους να γίνονται καλύτεροι, έχοντας ανοιχτές τις... κεραίες τους, με τα τελευταία δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ να αναφέρουν ότι έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Τρέβορ Αρίζα.

Με τον έμπειρο φόργουορντ να είναι διαθέσιμος για ανταλλαγή από τις 15 Δεκεμβρίου κι έπειτα και αρκετές ομάδες να τον "γλυκοκοιτάζουν" , οι Λέικερς φέρονται να είναι η πρώτη ομάδα που έκανε "κρούση" στο Φοίνιξ. 'Εστω και αν η πρόταση δεν είναι ξεκάθαρη, παρά περισσότερο ένα... σχέδιο δράσης.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει το γνωστό δίκτυο "ESPN", οι "Λιμνάνθρωποι ψάχνουν μία ομάδα για να στείλουν τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ προκειμένου να αποκτήσουν μέσω τριπλής ανταλλαγής τον Αρίζα. Οι Λέικερς θα προτιμούσαν βέβαια να γίνει απευθείας ανταλλαγή των δύο παικτών, ωστόσο οι Σανς δεν ενδιαφέρονται για τον Κάλντγουελ-Πόουπ και αυτός είναι ο λόγος που η ομάδα του Λ.Α ψάχνει για μία ομάδα που θα ήθελε τον έμπειρο γκαρντ και παράλληλα θα ήταν διατεθειμένη να στείλει έναν νεαρό παίκτη στους Σανς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι βάσει κανονισμών ο Κάλνγουελ-Πόουπ έχει το δικαίωμα να ασκήσει βέτο σε μία ανταλλαγή αν το επιθυμεί, αφού έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο να συμβεί, αφού ο άλλοτε παίκτης των Πίστονς έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον γνωστό Ριτς Πολ, και θεωρείται δεδομένο πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα... πειστεί να αποχωρήσει αν τα πράγματα φτάσουν μέχρι εκεί.

AP Photo/Brandon Dill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ