NBA

"Ψάχνεται" για επιστροφή στο ΝΒΑ ο Ντε Κολό

"Ψάχνεται" για επιστροφή στο ΝΒΑ ο Ντε Κολό
EUROKINISSI

Ο Νάντο Ντε Κολό έφυγε από την ΤΣΣΚΑ και έχει βάλει πλώρη για το ΝΒΑ, αναζητώντας μία καλή πρόταση στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Νάντο Ντε Κολό εδραίωσε το όνομά του ως ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους παίκτες μέσω της ΤΣΣΚΑ και της EuroLeague. Τώρα θέλει να δοκιμάσει εκ νέου την τύχη του στο ΝΒΑ και σύμφωνα με όσα είπε στο ESPN, αναζητά ένα συμβόλαιο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

" Έχω ζητήσει από τους ατζέντηδες μου να ψάξουν για κάποια ευκαιρία στο ΝΒΑ τις ερχόμενες εβδομάδες. Είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου", τόνισε ο 32χρονος Γάλλος γκαρντ, ο οποίος πέρασε την τελευταία πενταετία στη Μόσχα, όπου είχε 14,7 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ κατά μέσο όρο την σεζόν που πέρασε.

Το ΝΒΑ δεν είναι "ξένο" στον Ντε Κολό. Τις σεζόν 2012/13 και 2013/14, πριν μετακομίσει δηλαδή στην Ρωσία, είχε παίξει στο Σαν Αντόνιο και στο Τορόντο, όπου είχε 3,8 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο, παίζοντας όμως μόνο 11,9 λεπτά ανά αγώνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ