NBA

ΠΣΑΚ: "Γιάννη μην κλαις, το αξίζεις αυτό το βραβείο"

ΠΣΑΚ: "Γιάννη μην κλαις, το αξίζεις αυτό το βραβείο"
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Με μία όμορφη ανακοίνωση ο ΠΣΑΚ συνεχάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ανάδειξή του σε MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, γράφοντας κάποια στιγμή πως "στην Κίνα θα περάσουμε ωραία με σένα για παρέα".

Η ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, καθώς και ο λόγος που έβγαλε κλαίγοντας συγκίνησαν τον κόσμο. Ο ΠΣΑΚ φρόντισε με μία όμορφη ανακοίνωση να συγχαρεί τον "Greek Freak" για την κατάκτηση του βραβείου, που ήρθε με ποσοστό 77%, μέσω μίας όμορφης ανακοίνωσης, όπου μεταξύ άλλων έγραψε πως "στην Κίνα θα περάσουμε ωραία με σένα για παρέα".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Είμαστε υπερήφανοι για τα κατορθώματα του Έλληνα σούπερ σταρ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, η σκληρή του δουλειά επιβραβεύθηκε.

Η συγκίνησή μας είναι μεγάλη διότι όλοι γνωρίζουμε από που ξεκίνησε αυτό το παιδί και που έχει φθάσει.

"Γιάννη μην κλαις, το αξίζεις αυτό το βραβείο. Πολλά μπράβο Έλληνα MVP του ΝΒΑ. Μην ξεχάσεις, στην Κίνα θα περάσουμε ωραία με σένα για παρέα".

Ένας Έλληνας, MVP στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου!

Ένας Έλληνας..."

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ