NBA

Πρώτος στόχος των Σάρλοτ Χόρνετς ο Αντρέ Ντράμοντ

Detroit Pistons center Andre Drummond (0) argues a call with referee Nick Buchert during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Saturday, Oct. 26, 2019, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
Detroit Pistons center Andre Drummond (0) argues a call with referee Nick Buchert during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Saturday, Oct. 26, 2019, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio) AP

Αφού άφησαν τον Κέμπα Γουόκερ να μετακομίσει στους Μπόστον Σέλτικς, οι Σάρλοτ Χόρνετς έβαλαν τον Αντρέ Ντράμοντ στην κορυφή της λίστας τους για το καλοκαίρι του 2020.

Στην 8η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας μετρά 18.6 πόντους, 16.8 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 2.1 μπλοκ ανά 34.6 λεπτά συμμετοχής. Οι αριθμοί του Αντρέ Ντράμοντ είναι εκπληκτικοί, ακόμη και τώρα όμως, στα 26 του χρόνια, ο σέντερ των Πίστονς δείχνει ότι έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης.

Ίσως μάλιστα αυτά τα βήματα προς τα εμπρός τα κάνει από το ερχόμενο καλοκαίρι μακριά από το Ντιτρόιτ, με τους Χόρνετς να είναι η πρώτη ομάδα που δείχνει να ενδιαφέρεται και να ονειρεύεται πως θα τον βάλει στο δυναμικό της σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σον Ντέβενι.

Στη Σάρλοτ φαίνεται πως αισθάνονται ότι έκαναν λάθος με την περίπτωση του Κέμπα Γουόκερ (του πρόσφεραν πολλά λιγότερα χρήματα από το maximum συμβόλαιο), αντιλαμβάνονται ότι έχουν ένα καλό γκρουπ νεαρών αθλητών, όχι όμως έναν πραγματικά καλό σέντερ που θα τους ανεβάσει επίπεδο. Ο Ντράμοντ είναι σίγουρα τέτοιος.

Ο 26χρονος σέντερ μπορεί να βγει το καλοκαίρι του 2020 στην αγορά ως unrestricted free agent, αν αποφασίσει να μην κάνει opt-in για τη σεζόν 2020/21. Θα αφήσει έτσι 28.751.775 δολάρια και θα αναζητήσει μια νέα πολυετή συμφωνία, σε μια Free Agency πολύ αδύναμη που μπορεί να τον βάλει στο στόχαστρο πολλών ομάδων σε Ανατολή και Δύση.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ