ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώτοι και καλύτεροι οι Μπακς

Πρώτοι και καλύτεροι οι Μπακς
PHOTO CREDITS: AP PHOTO/MORRY GASH

Ακόμα και χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς νίκησαν εύκολα τους Ράπτορς 124-109 και έμειναν η μοναδική ομάδα στο ΝΒΑ χωρίς ήττα (VIDEO)!

Με ή χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς παίζουν σαν να είναι η καλύτερη ομάδα στην Ανατολή αυτή τη στιγμή. Ο "Greek Freak" δεν έπαιξε λόγω της διάσεισης που υπέστη στο προηγούμενο παιχνίδι με το Ορλάντο, ωστόσο το Μιλγουόκι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα προκειμένου να νικήσει με 124-109 τους Ράπτορς -χωρίς τον Κοουάι Λέοναρντ λόγω ξεκούρασης- και να μείνει η μοναδική ομάδα στο ΝΒΑ χωρίς ήττα!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ΝΒΑ δύο ομάδες με ρεκόρ 6-0 διασταυρώθηκαν στο Fiserv Forum, αλλά στο τέλος μόνο με ντέρμπι δεν έμοιαζε το παιχνίδι. Με πρωταγωνιστές τους Ερσαν Ιλιασόβα (19 πόντοι, 10 ριμπάουντ), Μάλκολμ Μπρόγκντον (17 πόντοι) και Ερικ Μπλέντσο (17 πόντοι, 8 ασίστ) τα "ελάφια" κυριάρχησαν στο γήπεδο μετά την πρώτη περίοδο, κάνοντας την αρχή με ένα σερί 9-0 που μετέτρεψε το 21-26 σε 30-26. Οι Μπακς κράτησαν το Τορόντο στο 38,2%, είχαν 19/45 τρίποντα και προηγήθηκαν ακόμα και με 24 πόντους διαφορά στο τέταρτο δωδεκάλεπτο.

Πρώτοι και καλύτεροι οι Μπακς

Κάπως έτσι το Μιλγουόκι ισοφάρισε την καλύτερη εκκίνηση στην ιστορία της ομάδας (7-0 είχε κάνει και τη σεζόν 1971-72), απέναντι σε μία ομάδα που έμοιαζε σκιά του εαυτού της χωρίς τον Λέοναρντ στο παρκέ. Απόντος του Λέοναρντ ο Σερτζ Ιμπάκα (30 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και ο Πασκάλ Σιάκαμ (22 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα) ήταν οι κορυφαίοι του Τορόντο, ενώ ο Κάιλ Λάουρι ναι μεν μοίρασε 15 ασίστ, ωστόσο έβαλε μόνο 9 πόντους και είχε 3/14 σουτ και 0/9 τρίποντα.

Photo credits: AP Photo/Morry Gash

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ