NBA

Πρώην του Παπάγου τρελάθηκε από πανηγυρισμό παίκτη που έχανε με 44

Πρώην του Παπάγου τρελάθηκε από πανηγυρισμό παίκτη που έχανε με 44

Ρούκι των Καβαλίερς πανηγύρισε κάρφωμά του ενώ έχανε με 44 πόντους στη Φιλαδέλφεια και ο Αλά Αμπντελνάμπι έμεινε άναυδος: "Τι σφίγγεσαι, χάνεις με χίλιους πόντους" (VIDEO).

Η εικόνα των Καβαλίερς στη Φιλαδέλφεια, ήταν αποκαρδιωτική. Η ομάδα του Κλίβελαντ διασύρθηκε από τους Σίξερς που έπαιξαν χωρίς τον Τζοέλ Εμπίντ, το τελικό 141-94 τα λέει όλα , ωστόσο μια φάση στο τρίτο δωδεκάλεπτο ενόχλησε τους γηπεδούχους και κυρίως τον color commentator Αλά Αμπντελνάμπι που είδε τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ να κάνει επίδειξη των μπράτσων του μετά από ένα κάρφωμά του με το σκορ στο 108-64.

" Τι σφίγγεσαι, χάνεις με χίλιους πόντους!" ήταν το σχόλιο του Αμπντελνάμπι, που οι παλαιότεροι θα θυμούνται από το πέρασμά του από τον Παπάγο τη σεζόν 1995/96. Ο Αμπντελνάμπι έπαιξε αρκετά χρόνια στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Μπλέιζερς, των Μπακς, των Σέλτικς, των Κινγκς και των Σίξερς και πλέον εργάζεται στο κανάλι της ομάδας της Φιλαδέλφεια δίνοντας χρώμα με τα σχόλιά του σε κάθε αναμέτρηση της ομάδας του Μπρετ Μπράουν.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ