NBA

Πρόστιμο στους Μιλγουόκι Μπακς για τον... Άντονι Ντέιβις

Milwaukee, WI - DECEMBER 9: Milwaukee Bucks owners Marc Lasry and Wesley R. Edens watches the game between the Milwaukee Bucks and the Atlanta Hawks on December 9, 2016 at the BMO Harris Bradley Center in Milwaukee, Wisconsin. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2016 NBAE (Photo by Gary Dineen/NBAE via Getty Images)
Milwaukee, WI - DECEMBER 9: Milwaukee Bucks owners Marc Lasry and Wesley R. Edens watches the game between the Milwaukee Bucks and the Atlanta Hawks on December 9, 2016 at the BMO Harris Bradley Center in Milwaukee, Wisconsin. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2016 NBAE (Photo by Gary Dineen/NBAE via Getty Images) NBAE/GETTY IMAGES

Τα σχόλια του Μαρκ Λάσρι για τον Άντονι Ντέιβις, τον αναγκάζουν να βάλει το χέρι στην τσέπη καθώς το ΝΒΑ τον τιμώρησε για παραβίαση των κανονισμών.

Οι Μπακς ήταν η μία από τις τέσσερις ομάδες της λίστας που έδωσε ο Άντονι Ντέιβις στους παράγοντες των Πέλικανς (Λέικερς, Κλίπερς, Νικς οι άλλες τρεις) και το γεγονός ότι ο οργανισμός του Μιλγουόκι άρεσε στον 25χρονο σέντερ, ήταν μια μικρή νίκη για τους παράγοντες της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ένας από αυτούς, ο συνιδιοκτήτης Μαρκ Λάσρι που είναι και ο πιο ενεργός όλων, παραδέχθηκε δημόσια πως θέλει να δει κι άλλους παίκτες του διαμετρήματος του Ντέιβις να θέλουν να παίξουν για τα Ελάφια, η δήλωσή του όμως θεωρήθηκε "παράνομη" από το ΝΒΑ που το βράδυ της Δευτέρας τον τιμώρησε με πρόστικο 25.000 δολαρίων!

Ο Μαροκινής καταγωγής δισεκατομμυριούχος, που το Sport24.gr συνάντησε πέρυσι στο Λος Άντζελες , είχε πει αναλυτικά πως: " Είδα τα δημοσιεύμαρτα και ένιωσα σπουδαία. Είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε. Θέλουμε οι παίκτες να επιθυμούν να έρθουν στο Μιλγουόκι για να παίξουν στους Μπακς. Όταν κερδίζεις και κυνηγάς την τελειότητα, ο κόσμος το βλέπει και οι αθλητές θέλουν να κερδίζουν είτε βρίσκεσαι στο Μιλγουόκι, είτε βρίσκεσαι στη Νέα Υόρκη, είτε στο Λος Άντζελες. Θέλουμε να κερδίζουμε και ελπίζω παίκτες σαν τον Άντονι Ντέιβις να βλέπουν το Μιλγουόκι σαν ένα μέρος που μπορούν να πετύχουν".

Το ΝΒΑ τιμώρησε τον Λάσρι για παραβίαση των κανονισμών και συγκεκριμένα για προσπάθεια επηρεασμού παίκτη που έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Το ίδιο είχε συμβεί με τους Λέικερς τόσο στην περίπτωση οτυ Άντονι Ντέιβις, όσο και σε εκείνη του Γιάννη Αντετοκούνμπο τον οποίο είχε αποθεώσει ο Μάτζικ Τζόνσον.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ