NBA

Πρόστιμο στον Σμαρτ για το σχόλιό του για τους διαιτητές του αγώνα με τους Μπακς

Πρόστιμο στον Σμαρτ για το σχόλιό του για τους διαιτητές του αγώνα με τους Μπακς
AP Photo/Matt York AP PHOTO/MATT YORK

Το ΝΒΑ γνωστοποίησε ότι τιμώρησε με πρόστιμο 15.000 δολαρίων τον Μάρκους Σμαρτ για τα σχόλιά του εναντίον των διαιτητών με αφορμή ένα φάουλ που δεν καταλογίστηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Μάρκους Σμαρτ ήξερε την στιγμή που σχολίασε τις αποφάσεις των διαιτητών στον αγώνα των Μπακς με τους Σέλτικς ( νίκη των πρώτων με 119-112) ότι θα ερχόταν και ένα πρόστιμο. Σε μία αναμενόμενη κίνηση λοιπόν, το ΝΒΑ ανακοίνωσε ότι τιμώρησε με πρόστιμο 15.000 δολαρίων τον γκαρντ των Σέλτικς.

Ο λόγος της τιμωρίας ήταν το σχόλιο του Σμαρτ με αφορμή μία αμφισβητούμενη φάση περίπου 1.5 λεπτό πριν το τέλος του αγώνα, όταν στήθηκε για να κερδίσει επιθετικό φάουλ σε διείσδυση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τους διαιτητές όμως να χρεώνουν τελικά με αμυντικό φάουλ τον γκαρντ των Σέλτικς.

" Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε γιατί πήραν αυτή την απόφαση. Θα ήταν το έκτο φάουλ του Γιάννη και οι διαιτητές δεν ήθελαν να τον αποβάλλουν. Να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα" δήλωσε μετά τον αγώνα ο Σμαρτ για την συγκεκριμένη φάση, που έκανε έξαλλους τους Σέλτικς. Δεδομένου όμως ότι το ΝΒΑ έχει ξεκάθαρη πολιτική εναντίον των σχολίων για την διαιτησία, το πρόστιμο στον Σμαρτ ήταν μία κίνηση που περίμεναν όλοι.

AP Photo/Matt York

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ