NBA

Πρόστιμο στον Μάρκους Μόρις για το αντιαθλητικό χτύπημα στον Λούκα Ντόντσιτς

Dallas Mavericks' Luka Doncic (77) is fouled by Los Angeles Clippers' Marcus Morris Sr. during the first half of an NBA first round playoff game Sunday, Aug. 30, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis)
Dallas Mavericks' Luka Doncic (77) is fouled by Los Angeles Clippers' Marcus Morris Sr. during the first half of an NBA first round playoff game Sunday, Aug. 30, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis) AP

Το ποσό των 35.000 δολαρίων θα κληθεί να πληρώσει ως πρόστιμο για το αντιαθλητικό χτύπημα στον Λούκα Ντόντσιτς στο Game 6 της σειράς.

Το ΝΒΑ δεν άφησε ατιμώρητο (λογικό) το αντιαθλητικό χτύπημα του Μάρκους Μόρις στον Λούκα Ντόντσιτς, στη διάρκεια του Game 6 της σειράς των Ντάλας Μάβερικς με τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Η σφαλιάρα του πρώτου στον δεύτερο θα του κοστίσει το ποσό των 35.000 δολαρίων, όπως έγινε επίσημα γνωστό τρεις ημέρες μετά το συμβάν.

Ο φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς -ούτε λίγο ούτε πολύ- σταμάτησε με σφαλιάρα τον γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς λίγο πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου, αποβλήθηκε με " flagrant two" και είδε το υπόλοιπο του αγώνα από τα αποδυτήρια.

Η κόντρα των δύο συνεχίστηκε με δηλώσεις εκατέρωθεν, για να φτάσουμε στο απόγευμα της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου, οπότε κι ανακοινώθηκε το πρόστιμο για τον Μάρκους Μόρις. Παρεμπιπτόντως, το χέρι στην τσέπη θα βάλει κι ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος θα πληρώσει το ποσό των 15.000 δολαρίων επειδή κλώτσησε μια μπάλα προς τους διαιτητές.

AP Photo/Ashley Landis



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ