ΜΠΑΣΚΕΤ

Προσέχουν για να έχουν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo pauses after a basket by Boston Celtics guard Terry Rozier during the fourth quarter of Game 7 of an NBA basketball first-round playoff series in Boston, Saturday, April 28, 2018. The Celtics won 112-96, eliminating the Bucks from the playoffs. (AP Photo/Charles Krupa)
AP Photo/Charles Krupa AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Οι Μπακς αντιμετωπίζουν απόψε τους Θάντερ στην Οκλαχόμα Σίτι, με τον προπονητή τους να ξεκουράζει αρκετούς παίκτες, μεταξύ των οποίων και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τρίτο φιλικό προετοιμασίας απόψε (03:00) για τους Μπακς, που βρίσκονται στην Οκλαχόμα Σίτι, αλλά δεν θα έχουν ενεργό τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και αρκετούς ακόμη παίκτες τους. Ο Μάικ Μπούντενχόλζερ αποφάσισε να δώσει ρεπό στον κορυφαίο παίκτη της ομάδας του Μιλγουόκι, αλλά και στους Κρις Μίντλετον, Έρικ Μπλέντσο και Μπρουκ Λόπεζ, όλους για λόγους ξεκούρασης, ενώ ανενεργοί εξαιτίας τραυματισμών θα είναι οι Ερσάν Ιλιασόβα (δικέφαλος), Θον Μέικερ (γόνατο), Ντι Τζέι Γουίλσον (δικέφαλος) και Τρέβον Ντουβάλ (πρόβλημα στο μάτι).

Ο Μπούντενχόλζερ ξέρει ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον Γιάννη και τα γόνατά του, δεν υπάρχει περίπτωση να τον πιέσει, η λογική μάλιστα λέει ότι ο Αντετοκούνμπο θα χάσει και φέτος μερικά ματς για να ξεκουράσει το κορμί του, όπως δηλαδή συνέβη και πέρυσι. Στα δύο ματς της φετινής prerseason ο "Greek Freak" είχε 20 πόντους με 60% στα συνολικά σουτ, 40% στα τρίποντα και 50% στις βολές, μαζί με 11.5 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 24.6 λεπτά συμμετοχής. Ο Γιάννης είχε χάσει και το εσωτερικό διπλό της ομάδας του, εξαιτίας ενοχλήσεων, τώρα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και κοιτάζει ήδη την πρεμιέρα με τους Χόρνετς, στη Σάρλοτ.

Για την ιστορία, οι διαθέσιμοι για τον αποψινό αγώνα με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είναι οι: Μπρόγκντον, Μπράουν, Κόνατον, Ντελαβεντόβα, ΝτιΒιτσέντζο, Φρεϊζίερ, Χένσον, Μόρις, Μουχάμαντ, Σνελ, Γουντ και Ζέλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ