ΜΠΑΣΚΕΤ

Preseason NBA: Επιβλητικές εμφανίσεις από Τορόντο, Γιούτα, Κλίπερς

Preseason NBA: Επιβλητικές εμφανίσεις από Τορόντο, Γιούτα, Κλίπερς
AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Η Γιούτα διέσυρε το Σακραμέντο με 39 πόντους διαφορά και οι Κλίπερς την Μακάμπι Χάιφα με +48! Επιβλητική νίκη και του Τορόντο επί της Νέας Ορλεάνης χωρίς οκτώ παίκτες (VIDEOS).

Η Γιούτα δεν παίρνει ούτε... αιχμαλώτους στην preseason του ΝΒΑ . Η Τζαζ όχι μόνο έκανε το 5-0 στα παιχνίδια προετοιμασίας, αλλά κέρδισε και όλα τα ματς με διαφορές μεγαλύτερες από 11 πόντους! Τελευταίο θύμα της; Οι Κινγκς, τους οποίους διέλυσε 132-93 στο φιλικό που έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/10) στο Golden 1 Center του Σακραμέντο.

Ο Ρούντι Γκομπέρ (18 πόντοι, 7/8 δίποντα, 7 ριμπάουντ) και ο Αλεκ Μπερκς (17 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της Τζαζ, η οποία έκλεισε την πρώτη περίοδο με σκορ 39-10 και δεν κοίταξε ποτέ πίσω της. Η ομάδα του Κουίν Σνάιντερ σούταρε με ποσοστό 60%, είχε 14/30 τρίποντα, μάζεψε 17 ριμπάουντ παραπάνω και μοίρασε 31 ασίστ, ενώ προηγήθηκε ακόμα και με 44 πόντους διαφορά. Οι Κινγκς είχαν πρώτους σκόρερς τους Μάρβιν Μπάγκλι (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ) και Γουίλι Κόλι-Στάιν (16 πόντοι), ενώ το ντεμπούτο του με τους "βασιλιάδες" έκανε ο Ιμάν Σάμπερτ. Δεν αγωνίστηκαν οι Κουφός, Μπογκντάνοβιτς, Ράντολφ.

ΠΕΛΙΚΑΝΣ - ΡΑΠΤΟΡΣ 119-134: Χωρίς οκτώ παίκτες το Τορόντο!

Ένα ξέσπασμα στην τέταρτη περίοδο ήταν αρκετό ώστε το Τορόντο να "καθαρίσει" τη Νέα Ορλεάνη με 134-119 στο Smoothie King Center. Οι Ράπτορς έκαναν ένα επιμέρους 17-5 στα τελευταία οκτώ λεπτά και έφτασαν στην τέταρτη νίκη σε πέντε φιλικά, παρότι έπαιξαν χωρίς όλους τους Κοουάι Λέοναρντ, Ντάνι Γκριν, Κάιλ Λάουρι, Γιόνας Βαλαντσιούνας, Σερτζ Ιμπάκα, Φρεντ ΒανΒλίτ, Νόρμαν Πάουελ και Ντελόν Ράιτ! Οι Πασκάλ Σιάκαμ (21 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα), Μάλακαϊ Ρίτσαρντσον (21 πόντοι) και Κέι Φέλντερ (15 πόντοι) ξεχώρισαν από το Τορόντο.

Το μόνο κακό νέο της βραδιάς για τους Καναδούς ήταν ο τραυματισμός του Κρις Μπούτσερ στο κεφάλι περίπου οκτώ λεπτά πριν από τη λήξη, όταν συγκρούστηκε στην διεκδίκηση ενός ριμπάουντ με τον Άντονι Ντέιβις. Στην αντίπερα όχθη, οι Άντονι Ντέιβις (36 πόντοι, 15 ριμπάουντ, 4 τάπες), Τζούλιους Ραντλ (20 πόντοι, 11 ριμπάουντ), Νίκολα Μίροτιτς (15 πόντοι) και Τζρου Χόλιντεϊ (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ) ήταν οι πρώτοι σκόρερς των Πέλικανς, την μόνη ομάδα χωρίς νίκη στην preseason (0-5).

ΚΛΙΠΕΡΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: Δεν ίδρωσαν καν οι "Κλιπς"

Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της βραδιάς οι Κλίπερς δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα, ολοκληρώνοντας έτσι αήττητοι την preseason (5-0). Η ομάδα του Λ.Α. διέλυσε τους Ισραηλινούς 124-76, κι ενώ στο 38' προηγήθηκε ακόμα και με 100-42, σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε με περίπατο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (18 πόντοι, 9/11 δίποντα, 12 ριμπάουντ) ήταν ο πρώτος σκόρερ και ένας από τους έξι παίκτες που σκόραραν διψήφιο αριθμό πόντων για τους Κλίπερς, από τους οποίους αγωνίστηκαν 17 παίκτες από 11 έως 17 λεπτά! Ο Ρόμαν Σόρκιν ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μακάμπι Χάιφα με 12 πόντους.

Photo credits: AP Photo/Rich Pedroncelli





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ