NBA

"Πόρτα" Λου στους Λέικερς

"Πόρτα" Λου στους Λέικερς
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο Τάιρον Λου αποφάσισε να απορρίψει τελικά την πρόταση των Λέικερς, με την ομάδα του Λος Άντζελες να είναι υποχρεωμένη πλέον να εξετάσει τις εναλλακτικές επιλογές της για την θέση του προπονητή.

Ο Ταϊρόν Λου φερόταν να βρίσκεται μία ανάσα από τους Λέικερς. Όπως αποδείχθηκε το "μία ανάσα" με την "συμφωνία" απείχαν πάρα πολύ, με τον 42χρονο τεχνικό να απορρίπτει τελικά την πρόταση των "Λιμνάνθρωπων".

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα, ο λόγος που ο Λου απέρριψε την πρόταση των Λέικερς είναι ότι η ομάδα του Λ.Α του πρότεινε 3ετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές ύψους 18 εκατ. δολαρίων, με τον ίδιο να ζητάει 5ετές συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές. Αυτό όμως ήταν απλώς ένα από τα προβλήματα, με το άλλο να είναι ότι οι Λέικερς τόνισαν ότι θα ήθελαν να επιλέξουν αυτοί τους βοηθούς του, κάτι το οποίο ο Λου δεν ήθελε ούτε να το συζητήσει.

Με τον Λου να απορρίπτει την πρότασή τους, οι Λέικερς είναι πλέον υποχρεωμένοι να εστιάσουν στις εναλλακτικές τους, με τους Μάικ Γούντσον, Φρανκ Βογκελ και Λάιονελ Χόλινς να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Λου είναι ο δεύτερος τεχνικός που απέρριψε τους Λέικερς τις τελευταίες ημέρες. Ο πρώτος ήταν ο Μόντι Γουίλιαμς, ο οποίος πριν περίπου μία εβδομάδα προτίμησε την πρόταση των Σανς.

AP Photo/Tony Dejak

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ