NBA

Πόποβιτς: "Η χώρα βρίσκεται σε μπελάδες λόγω των φυλετικών διακρίσεων"

San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich watches from the sideline during the first half of an NBA basketball game against the Houston Rockets, Monday, Dec. 16, 2019, in Houston. (AP Photo/Eric Christian Smith)
San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich watches from the sideline during the first half of an NBA basketball game against the Houston Rockets, Monday, Dec. 16, 2019, in Houston. (AP Photo/Eric Christian Smith) AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, εμφανώς συγκινημένος μίλησε για το πρόβλημα που πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσουν οι ΗΠΑ.

Η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι του ρατσισμού και της φυλετικής αδικίας στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν ταραχές και επεισόδια σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς από την πρώτη στιγμή βγήκε μπροστά χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα ακόμη και εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ με μήνυμά του μέσω του λογαριασμού των Σαν Αντόνιο Σπερς στο twitter ξεκαθάρισε ότι η χώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. “Πρέπει να είμαστε εμείς που θα λέμε αλήθεια στην εξουσία, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα. Η χώρα μας βρίσκεται σε μπελάδες λόγω των φυλετικών διακρίσεων” τόνισε εμφανώς συγκινημένος ο Πόποβιτς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ