NBA

Πόποβιτς σε Καρλάιλ: "Δεν θα σου δώσω δάνειο"

San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich directs his players during the first half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers, Wednesday, Oct. 24, 2018, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Ο Ρικ Καρλάιλ χαρακτήρισε τον Γκρεγκ Πόποβιτς τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του ΝΒΑ και εκείνος του είπε ότι δεν θα του δώσει το δάνειο που του ζήτησε!

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς θεωρείται κατά πολλούς ο κορυφαίος προπονητής που έχει περάσει ποτέ από το ΝΒΑ, ωστόσο δεν είναι και ο ευκολότερος άνθρωπος στην αποδοχή εγκωμιαστικών σχολίων. Είτε προέρχονται από τον Φιλ Τζάκσον και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, είτε από τον Ρικ Καρλάιλ, ο οποίος εκθείασε τον "Ποπ" μετά τον τελευταίο αγώνα μεταξύ των Σπερς και των Μάβερικς .

" Κατά την γνώμη μου είναι ο σπουδαιότερος προπονητής στην ιστορία του ΝΒΑ", σχολίασε ο κόουτς του Ντάλας. Όσο για την απάντηση του Πόποβιτς; " Ρίκι, Ρίκι, Ρίκι... Δεν πρόκειται να σου δώσω το δάνειο που μου ζήτησες", αποκρίθηκε ο προπονητής του Σαν Αντόνιο, όταν πληροφορήθηκε την ατάκα που είπε για τον ίδιο ο Καρλάιλ.

Για την ιστορία, ο Γκρεγκ Πόποβιτς είναι τρίτος στην λίστα με τους προπονητές που έχουν κερδίσει τους περισσότερους αγώνες στην καριέρας τους με 1.236 νίκες, πίσω μόνο από τον Ντον Νέλσον (1.335) και τον Λένι Γουίλκενς (1.332). Έχει ποσοστό νικών 68,4% σε αυτά τα 23 χρόνια που κοουτσάρει στο ΝΒΑ, ενώ κατέκτησε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς τις σεζόν 2002/03, 2011/12 και 2013/14.

Photo credits: AP Photo/Eric Gay

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ