NBA

Πόποβιτς: "Εξαιρετική επιλογή για τους Νικς ο Θίμποντο"

San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich in the second half of an NBA basketball game Monday, Feb.10, 2020, in Denver. The Nuggets won 127-120. (AP Photo/David Zalubowski)
San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich in the second half of an NBA basketball game Monday, Feb.10, 2020, in Denver. The Nuggets won 127-120. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, είχε να πει τα καλύτερα λόγια για τον Τομ Θίμποντο, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Νιου Γιορκ Νικς.

Οι Νιου Γιορκ Νικς φρόντισαν να κλείσουν την εκκρεμότητα σε ότι αφορά τη θέση του προπονητή εμπιστευόμενοι τον Τομ Θίμποντο, με τον οποίο συμφώνησαν για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Τη συγκεκριμένη κίνηση κλήθηκε να σχολιάσει ο τεχνικός των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεκ Πόποβιτς, ο οποίος μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λλόγια για την αξία του 62χρονου προπονητή.

" Ο Τόμι είναι ένας βετεράνος που γνωρίζει άριστα τι χρειάζεται για να κερδίσεις. Γνωρίζει πώς να δημιουργεί την κατάλληλη κουλτούρα σε μια ομάδα και είναι απαιτητικός” επισήμανε ο Πόποβιτς, ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια: " Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους Νικς. Είναι επίμονος και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει".

Photo credits: AP Photo/David Zalubowski

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ