NBA

Πονάει ο Εμπίντ, αμφίβολος για το Game 4 με τους Νετς

Πονάει ο Εμπίντ, αμφίβολος για το Game 4 με τους Νετς
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ο Τζοέλ Εμπίντ εξακολουθεί να πονάει στο γόνατο και χαρακτηρίζεται ως αμφίβολος για το Game 4 της σειράς με τους Νετς.

Οι Σίξερς εξακολουθούν να βρίσκονται σε... αναμμένα κάρβουνα με τον Τζοέλ Εμπίντ. Ο θηριώδης σέντερ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο και έχει χαρακτηριστεί ως αμφίβολος ενόψει του Game 4 με τους Νετς (20/4, 22:00).

Ο All Star σέντερ έμεινε εκτός στο Game 3 της σειράς ( νίκη με 131-115 για τους Σίξερς ), με τον τεχνικό της ομάδας, Μπρετ Μπράουν, να δηλώνει σχετικά: " Κάθε φορά το αν θα αγωνιστεί το μαθαίνουμε έπειτα από κουβέντα μαζί του και το ιατρικό επιτελείο. Δεν αιφνιδιάστηκα λοιπόν όταν έχασε το Game 3 και όσο πλησιάζει το Game 4 δεν ξέρω τι θα γίνει. Εγώ πάντα κάνω τα πλάνα μου έχοντας στο μυαλό μου ότι δεν θα αγωνιστεί και αιφνιδιάζομαι ευχάριστα όταν παίζει".

Σε περίπτωση που ο Εμπίντ δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε στην αρχική πεντάδα των Σίξερς θα ξεκινήσει λογικά ο Γκρεγκ Μονρο, όπως και στο Game 3, με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς να έχει αναβαθμισμένο ρόλο.

Την φετινή σεζόν ο Εμπίντ έχει 27.5 πόντους, 13.6 ριμπάουντ, 3.7 ασίστ και 1.9 κοψίματα μέσο όρο σε 33.7 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ