ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολλοί "μνηστήρες" για τον Τζαμπάρι Πάρκερ

Chicago Bulls' Jabari Parker hangs on the rim after slamming the ball during the first overtime of the NBA basketball game against the New York Knicks, Monday, Nov. 5, 2018, in New York. The Bulls defeated the Knicks in double overtime 116-115. (AP Photo/Seth Wenig)
Chicago Bulls' Jabari Parker hangs on the rim after slamming the ball during the first overtime of the NBA basketball game against the New York Knicks, Monday, Nov. 5, 2018, in New York. The Bulls defeated the Knicks in double overtime 116-115. (AP Photo/Seth Wenig) AP

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τον Τζαμπάρι Πάρκερ, τον οποίο οι Σικάγο Μπουλς έχουν βγάλει εδώ και λίγες μέρες στο σφυρί.

Πριν από μερικές μέρες ενημερώθηκε από τους παράγοντες των Μπουλς ότι δεν θα είναι στο εξής μέλος του ροτέισον και με αυτόν τον τρόπο κατάλαβε πως πλέον μετράει μέρες στο Σικάγο . Ο Τζαμπάρι Πάρκερ έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες του για να αποχωρήσει από την γενέτειρά του και σύμφωνα με τις πληροφορίες αρκετών media των ΗΠΑ, οι "Ταύροι" βλέπουν πως το ενδιαφέρον για τον 23χρονο φόργουορντ είναι μεγαλύτερο και πιο έντονο από αυτό που περίμεναν.

Βλέπετε, ο Πάρκερ έχει φέτος 15.2 πόντους με 50.5% στα δίποντα, 29.3% στα τρίποντα και 72.4% στις βολές, μαζί με 6.9 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά 30.1 λεπτά συμμετοχής, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο. Το συμβόλαιό του, έστω κι αν είναι αρκετά μεγάλο (20.000.000 δολάρια) ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν καθώς είχε μονοετή διάρκεια, οπότε η περίπτωσή του είναι αρκετά ελκυστική για ομάδες που έχουν στόχο όχι μόνο να μπουν στα playoffs, αλλά και να φτάσουν αρκετά μακριά.

Οι φήμες λένε πως οι Γιούτα Τζαζ ετοιμάζουν ένα πακέτο στο οποίο θα υπάρχει ο Ντέρικ Φέιβορς και είτε ένας rotation player, είτε ένα draft pick δεύτερου γύρου το 2020, την ώρα που ακούγονται μερικές ακόμη ομάδες όπως οι Μαϊάμι Χιτ, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς και οι Ατλάντα Χοκς. Φαίνεται, πάντως, πως οι Μπουλς θα... πάρουν τον χρόνο τους για να βρουν την καλύτερη συμφωνία, καθώς η παραμονή του μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν έχει καμία λογική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ