ΜΠΑΣΚΕΤ

Ποιος Ντέιβις και ποιος Ντουράντ; Άλλον σούπερσταρ θέλει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς

Los Angeles Lakers forward LeBron James attempts a free throw during the first half of an NBA preseason basketball game against the Sacramento Kings in Los Angeles, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Kelvin Kuo)
Los Angeles Lakers forward LeBron James attempts a free throw during the first half of an NBA preseason basketball game against the Sacramento Kings in Los Angeles, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Kelvin Kuo) AP

Δημοσιογράφος του Ringer αποκάλυψε τον πρωτοκλασάτο NBAer που θέλει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συμπαίκτη στους Λος Άντζελες Λέικερς και η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η σεζόν του ΛεΜπρόν Τζέιμς, η 16η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας, ξεκινά όχι απόψε, αλλά αύριο βράδυ από το Πόρτλαντ καθώς οι Λέικερς θα αντιμετωπίσουν εκεί τους Μπλέιζερς με στόχο την πρώτη νίκη στην κανονική περίοδο. Την ίδια ώρα, ο Κέβιν Ο' Κόνορ του Ringer αποκάλυψε σε podcast της ιστοσελίδας τον σούπερσταρ που θέλει ο "Βασιλιάς" στο Λος Άντζελες. Και δεν είναι ούτε ο Άντονι Ντέιβις των Νιου Όρλιανς Πέλικανς, ούτε ο Κέβιν Ντουράντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ούτε ο Καγουάι Λέοναρντ των Τορόντο Ράπτορς.

" Ο ΛεΜπρόν θέλει να παίξει με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ κι αυτό ακούγεται τελευταία από άκρη σε άκρη της Λίγκας. Ήθελε να το κάνει πριν ακόμη υπογράψει στους Λέικερς και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν στο Λος Άντζελες" υποστήριξε ο Ο' Κόνορ, πριν εξηγήσει πως δύσκολα θα δούμε τους Μπλέιζερς να στέλνουν τον κορυφαίο τους παίκτη σε ομάδα της ίδιας περιφέρειας.

Ο Λίλαρντ κατάγεται από το Όκλαντ της Καλιφόρνια, μια πόλη 425.195 κατοίκων, έπαιξε στα λύκεια Σεντ Τζόσεφ Νότρ Ντέιμ και Όκλαντ, συνέχισε στο Πανεπιστήμιο Γουέμπερ Στέιτ της Γιούτα και από το 2012 αγωνίζεται στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς που τον είχαν επιλέξει στο νούμερο 6 του NBA Draft 2012. Ο 28χρονος πόιντ γκαρντ έχει, πάντως, συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021 και για να μετακομίσει στους Λος Άντζελες Λέικερς, θα πρέπει η ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς να τον αποκτήσει μέσω ανταλλαγής. Κάτι που δεν φαίνεται πιθανό να συμβεί στο άμεσο μέλλον...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ