ΜΠΑΣΚΕΤ

Βαλαντσιούνας: Εξάρθρωση αντίχειρα έπαθε ο Λιθουανός

Toronto Raptors center Jonas Valanciunas, of Lithuania, reacts during the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Saturday, Oct. 20, 2018, in Washington. (AP Photo/Nick Wass)
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας τραυματίστηκε σοβαρά στον αριστερό αντίχειρα στη νίκη επί των Ράπτορς επί των Γουόριορς, με το Τορόντο να έχει αγωνία σχετικά με το διάστημα απουσίας του από τα παρκέ.

Οι Ράπτορς πήραν μία σπουδαία νίκη στο Γκόλντεν Στέιτ επί των Γουόριορς με 113-93 , ωστόσο αυτή η νίκη τους επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Γιόνας Βαλαντσιούνας.

Ο Λιθουανός σέντερ τραυματίστηκε όταν σε μία προσπάθειά του να ποστάρει τον Ντρέιμοντ Γκριν είδε τον φόργουορντ των Γουόριορς να τον χτυπάει με δύναμη στον αριστερό αντίχειρα στην προσπάθειά του να κλέψει την μπάλα. Αποτέλεσμα ήταν ο Βαλαντσιούνας να πέσει σφαδάζοντας στο παρκέ (δεν σφυρίχτηκε φάουλ) και τελικά να αποχωρήσει από το παιχνίδι και να μην επιστρέψει ξανά.

Στο Τορόντο η πρώτη διάγνωση έκανε λόγο για εξάρθρωση αριστερού αντίχειρα, χωρίς να έχει οριστεί ακόμα το διάστημα απουσίας του από τα παρκέ. Η λογική πάντως λέει ότι θα λείψει αρκετό καιρό, με τους Ράπτορς να πρέπει να βρουν έναν τρόπο να καλύψουν το κενό του, πιθανότατα με την αναβάθμιση του Γκρεγκ Μονρό.

Την φετινή σεζόν ο Βαλαντσιούνας έχει 12.8 πόντους, 7.2 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο σε 18.8 λεπτά συμμετοχής, ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο για να παίξει στο πλευρό είτε του Σερτζ Ιμπάκα είτε του Πασκάλ Σιάκαμ.

AP Photo/Nick Wass

Δείτε την φάση του τραυματισμού του Λιθουανού σέντερ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ