NBA

Πιρς: "Προτιμώ τον Κάρι από τον Γιάννη για να χτίσω μία ομάδα"

Πιρς: "Προτιμώ τον Κάρι από τον Γιάννη για να χτίσω μία ομάδα"
AP Photo/Jeff Chiu AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο Πολ Πιρς δήλωσε ότι αν του ζητούσαν να χτίσει μία ομάδα γύρω από έναν εκ των Κάρι ή Αντετοκούνμπο θα επέλεγε τον πρώτο.

Ο Πολ Πιρς σέβεται τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Προτιμάει ωστόσο να χτίσει μία ομάδα γύρω από τον Στεφ Κάρι και ότι τον σταρ των Μπακς.

Ο παλαίμαχος σταρ των Σέλτικς και νυν σχολιαστής του ESPN εμφανίστηκε (από το σπίτι, όπως όλοι) σε εκπομπή μαζί με τους Τζέιλεν Ρόουζ και Τζέι Γουίλιαμς όταν κάποια στιγμή τέθηκε το ερώτημα: Γύρω από ποιον θα προτιμούσε να χτίσει μία ομάδα, τον Γιάννη ή τον Κάρι; Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη:

" Εγώ πάντα θα πάω με τον περιφερειακό" δήλωσε αρχικά ο Πιρς, για να προσθέσει: " Θέλω κάποιον που μπορεί να σουτάρει μέσα και έξω και παράλληλα να δημιουργήσει για τους άλλους. Πρέπει να πάω με τον Στεφ για αυτό, αλλά και γιατί έχει ήδη βγει 2 φορές MVP και έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα. Έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει".

Ο Τζέι Γουίλιαμς από την πλευρά του συμφώνησε με τον Πιρς, λέγοντας " λατρεύω τον Στεφ. Ο Γιάννης μπορεί να τα κάνει όλα, αλλά το να έχεις έναν παίκτη που μπορεί να σκοράρει από παντού είναι τρομερό και έχει τέτοιο χειρισμό της μπάλας είναι σπάνιο".

Κλείνοντας, ο Ρόουζ ακολούθησε... άλλο δρόμο: " Εγώ θα πάρω έναν συνδυασμό των δύο. Δώστε μου τον Κέβιν Ντουράντ, έναν παίκτη με μέγεθος ψηλού που μπορεί να σκοράρει σαν γκαρντ. Δεύτερη επιλογή μου θα ήταν ο Άντονι Ντέιβις".

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/Jeff Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ