NBA

Πήραν το θρίλερ με Κέμπα Γουόκερ οι Σέλτικς κόντρα στους Χόρνετς

Πήραν το θρίλερ με Κέμπα Γουόκερ οι Σέλτικς κόντρα στους Χόρνετς
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Ο Κέμπα Γουόκερ αντιμετώπισε για πρώτη φορά - έστω σε φιλικό - την ομάδα που αναδείχθηκε, τους Χόρνετς, βοηθώντας τους Σέλτικς να πάρουν τη νίκη με 107-106.

Ο Κέμπα Γουόκερ φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα των Σέλτικς, με τις καταστάσεις να τα φέρνουν έτσι, που στο πρώτο φιλικό που αγωνίστηκε είχε απέναντί του την πρώην ομάδα του, τους Χόρνετς. Αυτό πάντως δεν φάνηκε να τον επηρεάζει, αφού ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του στη νίκη της Βοστώνης με 107-106.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του, με την Σάρλοτ να έχει το προβάδισμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 63-58. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν, με τους "Κέλτες" να παίρνουν το πάνω χέρι και να ξεφεύγουν με 104-95, αλλά και με 107-103 με λίγα δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος, με τον Κόμπι Σίμονς των Χόρνετς να διαμορφώνει το τελικό σκορ με τρίποντο στο τέλος.

Ο Τζέισον Τέιτουμ με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σέλτικς, με τον Τζαβόντε Γκριν να προσθέτει 15 πόντους και τον Γουόκερ 12 πόντους. Για τους Χόρνετς, ο Καλέμπ Μάρτιν είχε 13 πόντους και ο Μάιλς Μπρίτζες 12 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο πρώην παίκτης των Σέλτικς, Τέρι Ροζίερ, είχε 9 πόντους και 9 ασίστ.

AP Photo/Michael Dwyer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ