ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήραν το ντέρμπι με τους Σίξερς οι Ράπτορς με ηγέτη Λέοναρντ

Toronto Raptors forward Kawhi Leonard (2) goes to the basket as Utah Jazz forward Jae Crowder (99) looks on in the first half of an NBA preseason basketball game Tuesday, Oct. 2, 2018, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
AP Photo/Rick Bowmer AP PHOTO/RICK BOWMER

Με τον Καγουάι Λέοναρντ να πραγματοποιεί εμφάνιση επιπέδου MVP, οι Ράπτορς επιβλήθηκαν με 113-102 των Σίξερς στο μεγάλο ντέρμπι της Ανατολής.

Σε ένα παιχνίδι που δεν αποκλείεται να ήταν ένα... πρώτο πιάτο ενόψει των Τελικών της Ανατολής (εκτός αν οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν διαφορετική άποψη) οι Ράπτορς κατάφεραν έπειτα από μεγάλη μάχη να επιβληθούν με 113-102 των Σίξερς.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα τρομερό παιχνίδι στον κόσμο, με μπόλικη ένταση και ατμόσφαιρα playoffs. Στο τέλος, όμως, ήταν οι Ράπτορς που αποδείχθηκαν ανώτεροι και έπειτα από τρία πολύ ανταγωνιστικά δωδεκάλεπτα πάτησαν το γκάζι στην τέταρτη περίοδο και χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 25-9 ξέφυγαν με 103-88, φτάνοντας τελικά στη νίκη.

Ο Καγουάι Λέοναρντ με 36 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 κλεψίματα ήταν ο ηγέτης των Ράπτορς, σε μία εμφάνιση επιπέδου MVP. Από κοντά τον ακολούθησε σε απόδοση ο Γιόνας Βαλαντσιούνας, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και πρόσφερε 26 πόντους και 8 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής (!), με τον Σερτζ Ιμπάκα να προσθέτει 18 πόντους.

Για τους Σίξερς, ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν τρομερός, σταματώντας στους 38 πόντους και τα 10 ριμπάουντ, με τον Τζέι Τζέι Ρέντικ να προσθέτει 25 πόντους. Με τον Τζοέλ Εμπίντ όμως να μένει στους 10 πόντους με 5/17 σουτ και 12 ριμπάουντ και τον Μπεν Σίμονς στους 8 πόντους με 10 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 7 λάθη, οι Σίξερς δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Πήραν το ντέρμπι με τους Σίξερς οι Ράπτορς με ηγέτη Λέοναρντ

AP Photo/Rick Bowmer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ