NBA

Πήραν και τον Ντέρικ Φέιβορς οι Νιου Ορλίανς Πέλικανς

Πήραν και τον Ντέρικ Φέιβορς οι Νιου Ορλίανς Πέλικανς

Μέλος των Νιου Ορλίανς Πέλικανς έγινε και ο Ντέρικ Φέιβορς, που αποκτήθηκε μέσω ανταλλαγής από τους Γιούτα Τζαζ.

Λίγες ώρες μετά από τη συμφωνία τους με τον Νικολό Μέλι και τον Τζέι Τζέι Ρέντικ , οι Πέλικανς έβαλαν στο ρόστερ τους ακόμη έναν πολύ καλό ρολίστα. Απέκτησαν τον Ντέρικ Φέιβορς από τους Γιούτα Τζαζ και γέμισαν κι άλλο τη φροντ λάιν τους, με αποτέλεσμα να μπαίνουν στη σεζόν 2019/20 τρομερά ανανεωμένοι και με στόχο να χωρέσουν στην πρώτη οκτάδα της Δυτικής Περιφέρειας που θα τους στείλει στα playoffs.

O 28χρονος ψηλός ήταν η τρίτη επιλογή στο NBA Draft 2010, έπαιξε μία σεζόν στους Νιου Τζέρσεϊ Νετς και από το 2011 βρισκόταν στο Σολτ Λέικ Σίτι. Την περασμένη σεζόν είχε 11.8 πόντους από 64% στο δίποντο, 21.8% στο τρίποντο και 67.5% στις βολές, μαζί με 7.4 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.4 μπλοκ ανά 23.2 λεπτά συμμετοχής σε 76 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Το συμβόλαιό του (16 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν 2019/20) δεν είναι εγγυημένο και μπορεί να σπάσει πριν από τις 5 Ιουλίου, ωστόσο οι Πέλικανς δεν έχουν λόγο να τον αποδεσμεύσουν καθώς στην ανταλλαγή δεν υπήρχαν άλλοι παίκτες. Με απλά λόγια, είχαν χώρο στο μισθολόγιό τους και θεωρούν ότι τουλάχιστον για μία σεζόν μπορεί να τους βοηθήσει με την εμπειρία και την αποτελεσματικότητά του κοντά στο καλάθι.

Διαβάστε εδώ όλες τις κινήσεις της πρώτης μέρας στην Free Agency 2019

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ