NBA

Πήραν έναν, έχασαν έναν οι Ντάλας Μάβερικς

Πήραν έναν, έχασαν έναν οι Ντάλας Μάβερικς
AP Photo/Tony Gutierrez AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Χωρίς τον Γουίλι Κόλι-Στάιν θα μετακομίσουν στο Ορλάντο οι Ντάλας Μάβερικς, που έβαλαν στο ρόστερ τους τον Τρέι Μπερκ έως το τέλος της σεζόν.

Μια απώλεια και μια προσθήκη μέτρησαν την Πέμπτη (25/6) οι Μάβερικς. Ο σέντερ Γουίλι Κόλι-Στάιν τους ενημέρωσε ότι δεν θα τους ενισχύσει στο Ορλάντο, καθώς περιμένει τη γέννηση του παιδιού του, με αποτέλεσμα να θέτει εαυτόν εκτός της συνέχειας της σεζόν 2019/20.

Λίγη ώρα μετά, οι παράγοντες της ομάδας του Ντάλας συμφώνησαν με τον γκαρντ Τρέι Μπερκ, ο οποίος θα παίξει μαζί τους τουλάχιστον για οκτώ αγώνες, όσο δηλαδή διαρκέσει η regular season και από εκεί και πέρα ίσως βρεθεί και στα playoffs για να προσφέρει μερικά ποιοτικά λεπτά ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο 27χρονος Κόλι-Στάιν είχε φέτος 7.2 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 1.1 μπλοκ ανά 20.3 λεπτά συμμετοχής σε 54 αγώνες με τους Γουόριορς και τους Μάβερικς, ενώ ο 27χρονος Μπερκ έπαιξε σε 25 ματς με τους Σίξερς για να γράψει 5.9 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά 13.2 λεπτά συμμετοχής, όλα ως αναπληρωματικός.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ