NBA

Πήγαν να έρθουν στα χέρια Εμπίντ και Μόρις

Πήγαν να έρθουν στα χέρια Εμπίντ και Μόρις

Ο Τζοέλ Εμπίντ και ο Μάρκους Μόρις είχαν μία στιγμή έντασης στον αγώνα των Σίξερς με τους Νικς, όταν ο δεύτερος πέταξε στο παρκέ τον πρώτο, με τους ψυχραιμότερους να δίνουν τη λύση.

Σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση, δεν γινόταν να μην γίνει και ένας τσαμπουκάς. Οι Σίξερς και οι Νικς τα έδωσαν όλα στη μεταξύ τους μονομαχία, με τους Σίξερς να παίρνουν τη νίκη με 109-104 επιστρέφοντας από το -17. Μέσα σε όλη αυτή την ένταση όμως, υπήρξε και μία στιγμή που πήγε να ξεφύγει η κατάσταση.

Υπεύθυνοι για αυτό ήταν οι Μάρκους Μόρις και Τζοέλ Εμπίντ, οι οποίοι μπλέχτηκαν στην διεκδίκηση ενός ριμπάουντ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μόρις να πετάει στο παρκέ τον αντίπαλό του, ο οποίος δεν θέλησε να το αφήσει έτσι. Σηκώθηκε αμέσως λοιπόν και κινήθηκε προς το μέρος του, με τους συμπαίκτες τους να μπαίνουν στη μέση και να αποτρέπουν τα χειρότερα.

Οι διαιτητές από την πλευρά τους αποφάσισαν απλώς να χρεώσουν από μία τεχνική ποινή τους δύο παίκτες για να... τελειώνουν και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε το VIDEO με τον τσαμπουκά των δύο παικτών:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ