NBA

Πήγαν να αρπαχτούν ο Ντράμοντ και ο Μπράουν

Πήγαν να αρπαχτούν ο Ντράμοντ και ο Μπράουν

Ο Άντρε Ντράμοντ και ο Στέρλινγκ Μπράουν έστησαν για δεύτερο σερί παιχνίδι... κοκορομαχία στην σειρά των Μπακς με τους Πίστονς (VIDEO).

Ο Άντρε Ντράμοντ έχει πολλά νεύρα στην σειρά με τους Μπακς . Και προς το παρόν την πληρώνουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (που δέχεται τα σκληρά φάουλ του σέντερ των Πίστονς) και ο Στέρλινγκ Μπράουν, με τον οποίον είχε ένα μικροεπεισόδιο και κατά την διάρκεια του δεύτερου αγώνα στο Μιλγουόκι. Ο δεύτερος γύρος μεταξύ των δύο παικτών παίχθηκε στο Ντιτρόιτ. Και ήταν λίγο πιο έντονος.

Στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπράουν έπεσε στο έδαφος έπειτα από ένα (κανονικό) σκριν του Ντράμοντ, με συνέπεια να εκνευριστεί. Ο γκαρντ των Μπακς πήγε με ορμή στην διεκδίκηση του επιθετικού ριμπάουντ, ωστόσο ο Ντράμοντ τον περίμενε και τον απώθησε. Οι δύο παίκτες ήρθαν για 2-3 δευτερόλεπτα πρόσωπο με πρόσωπο, πριν μπουν στην μέση οι υπόλοιποι, δίνοντας τέλος στην αψιμαχία.

Η εξέλιξη του αγώνα βοήθησε στο να μην συμβεί απολύτως τίποτα από εκεί και πέρα. Οι Μπακς ξέφυγαν ακόμα και με 24 πόντους διαφορά, πήραν εύκολα τη νίκη με 119-103 και έκαναν το 3-0 στη σειρά.

Δείτε τι έγινε μεταξύ του Μπράουν και του Ντράμοντ:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ