NBA

Πέταξε την μπάλα σε διαιτητή ο ΝτεΡόζαν

Πέταξε την μπάλα σε διαιτητή ο ΝτεΡόζαν
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν πέταξε την μπάλα στον έναν εκ των τριών διαιτητών, με συνέπεια να αποβληθεί πέντε λεπτά πριν από το τέλος του 3ου ματς των Σπερς με τους Νάγκετς (VIDEO).

Δεν ήταν η βραδιά των Σπερς η αποψινή . Πολύ περισσότερο δε του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν, ο οποίος είχε πολλά νεύρα με τους διαιτητές κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, με αποκορύφωμα μία φάση πέντε λεπτά πριν από την λήξη, όταν χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ και εν συνεχεία πέταξε την μπάλα με δύναμη προς το μέρος του Σκοτ Φόστερ, ενός εκ των τριών διαιτητών.

Το αποτέλεσμα ήταν ο ΝτεΡόζαν να χρεωθεί με διπλή τεχνική ποινή και να αποβληθεί από το υπόλοιπο παιχνίδι. Όχι ότι έπαιζε και κάποιον ρόλο... Οι Νάγκετς βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 18 πόντους διαφορά (92-110) σε εκείνο το χρονικό σημείο και έλεγχαν απόλυτα το ματς, φτάνοντας εν τέλει εύκολα στη νίκη και στην ισοφάριση της σειράς σε 2-2.

" Ήμουν εκνευρισμένος και πίστευα ότι ήταν κακό σφύριγμα", σχολίασε αργότερα ο σούτινγκ γκαρντ των Σπερς στις δηλώσεις που έκανε. Ο ΝτεΡόζαν τελείωσε το παιχνίδι με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 6/13 σουτ στα 34 λεπτά που αγωνίστηκε.

Δείτε τη στιγμή της αποβολής του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν:


Photo credits: AP Photo/Eric Gay
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ