NBA

Πέρκινς κατά Ίρβινγκ: "Αν βάλεις το μυαλό του σε ένα πουλί, θα πετάξει προς τα πίσω"

Cleveland Cavaliers' Kendrick Perkins poses for a portrait during the NBA basketball team media day, Monday, Sept. 25, 2017, in Independence, Ohio. (AP Photo/Ron Schwane)
Cleveland Cavaliers' Kendrick Perkins poses for a portrait during the NBA basketball team media day, Monday, Sept. 25, 2017, in Independence, Ohio. (AP Photo/Ron Schwane) AP PHOTO/RON SCHWANE

Ο Κέντρικ Πέρκινς χρησιμοποίησε ένα πολύ... παραστατικό παράδειγμα για να περιγράψει την άποψή του για τον Καϊρί Ίρβινγκ.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του σχολιασμού στο ΝΒΑ, μετά τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων και την επιστολή που δημοσιεύτηκε, μέσω της οποίας εξηγεί γιατί δεν θέλει να επανεκκινήσει η σεζόν. Παρότι είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης Παικτών, η οποία συζητά όλες αυτές τις εβδομάδες με τον Άνταμ Σίλβερ τον τρόπο επιστροφής στην δράση μέσα από τη Disney World, εκείνος εσχάτως έκανε στροφή 180ο και υπερθεματίζει για το οριστικό φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Κι αυτό δεν έχει να κάνει με το υγειονομικό πρωτόκολλο του κορονοϊού, αλλά με όσα εξελίσσονται στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό.

Οι απόψεις του έχουν βρει πολλούς πρώην και νυν παίκτες του ΝΒΑ να εκφράζουν ανοιχτά την αντίθεσή τους, με τον Κέντρικ Πέρκινς να εξαπολύει επίθεση στον γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, χρησιμοποιώντας ένα πολύ παραστατικό παράδειγμα στην προσπάθειά του να δείξει τι εικόνα έχει σχηματίσει για εκείνον.

"Αν πάρεις το μυαλό του Καϊρί Ίρβινγκ και το βάλεις σε ένα πουλί, θα πετάξει προς τα πίσω. Είναι μπερδεμένος και δείχνει την έλλειψη ηγετικών χαρακτηριστικών" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κέντρικ Πέρκινς στο ESPN για να ακολουθήσει λίγο αργότερα τιτίβισμά του, όπου τόνισε πως "ήθελα να εκθέσω τις μαλ*** που κάνει πίσω από αυτές τις τηλεφωνικές συζητήσεις".

AP Photo/Ron Schwane

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ