NBA

Πέρκινς για την κουτουλιά του Γιάννη: "Αν το είχε κάνει ο ΛεΜπρόν..."

Cleveland Cavaliers' Kendrick Perkins poses for a portrait during the NBA basketball team media day, Monday, Sept. 25, 2017, in Independence, Ohio. (AP Photo/Ron Schwane)
Cleveland Cavaliers' Kendrick Perkins poses for a portrait during the NBA basketball team media day, Monday, Sept. 25, 2017, in Independence, Ohio. (AP Photo/Ron Schwane) AP PHOTO/RON SCHWANE

Ενοχλημένος από την κουτουλιά του Αντετοκούνμπο στον Βάγκνερ, ο Κέντρικ Πέρκινς εξήγησε πως η κριτική θα ήταν εντονότερη αν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε κάνει κάτι παρόμοιο σε αντίπαλό του.

Η αποβολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κουτουλιά που έριξε στον Μόριτζ Βάγκνερ ήταν μαζί με τους 61 πόντους του Ντέιμιαν Λίλαρντ τα δύο γεγονότα που σημάδεψαν τη χθεσινή βραδιά στο ΝΒΑ. Εν αναμονή της απόφασης του ΝΒΑ για την τιμωρία του Greek Freak, o Κέντρικ Πέρκινς τα έβαλε με τον MVP της Λίγκας βάζοντας στο ίδιο tweet τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, σε μια σύγκριση που είναι μάλλον άδικη για έναν παίκτη που σπάνια αντιδρά στο βρόμικο παιχνίδι των αντιπάλων του.

" Δηλαδή θα αγνοήσουμε το γεγονός ότι ο Γιάννης κουτούλησε κάποιον, σωστά; Αφήστε τον ΛεΜπρόν να κάνει κάτι τέτοιο και θα δείτε τον κόσμο να συζητάει, να λέει πως η κληρονομιά του βρίσκεται σε κίνδυνο. Συνεχίστε" έγραψε στο Twitter ο παλαίμαχος σέντερ που έχει άποψη για όλα και όλο και πιο συχνά τελευταία δέχεται αρνητικά σχόλια από τους μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ, με τελευταίο τον Λου Γουίλιαμς με τον οποίο άνοιξε βεντέτα πριν από μερικές ημέρες .

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ