ΜΠΑΣΚΕΤ

Περίπατος των Σέλτικς κόντρα στους Νικς

Boston Celtics guard Jaylen Brown (7) drives against New York Knicks center Enes Kanter (00) during the first quarter of an NBA basketball game Thursday, Dec. 6, 2018, in Boston. (AP Photo/Elise Amendola)
AP Photo/Elise Amendola AP PHOTO/ELISE AMENDOLA

Οι Σέλτικς δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Σέλτικς, παίρνοντας μία άνετη νίκη με 128-100, φτάνοντας τα 4 συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Οι Σέλτικς δείχνουν σιγά-σιγά να βρίσκουν ρυθμό. Οι "Κέλτες" συνέχισαν την ανοδική τους πορεία, κερδίζοντας εύκολα με 128-100 τους Νικς, φτάνοντας τις 4 σερί νίκες. Βελτίωσαν έτσι το ρεκόρ τους στο 14-10 και ξέρουν ότι έχουν καλύτερες μέρες μπροστά τους.

Οι Σέλτικς δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στους Νικς. Πήραν από νωρίς ένα καλό προβάδισμα και σκόραραν... όπως και όποτε ήθελαν, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ παραγωγικότητάς τους για φέτος με τους 128 πόντους που σημείωσαν, ενώ οι 32 ασίστ που μοίρασαν είναι η καλύτερη επίδοσή τους για φέτος.

Ο Καϊρί Ίρβινγκ με 22 πόντους και 8 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Τζέιλεν Μπράουν να προσθέτει 21 πόντους, τον Αλ Χόρφορντ 19 πόντους και 12 ριμπάουντ και τον Τζέισον Τέιτουμ 17 πόντους.

Για τους Νικς, ο Τιμ Χάρνταγουεϊ είχε 22 πόντους, ο Εμάνουελ Μούντιαϊ 17 πόντους και ο Ένες Καντέρ 14 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Περίπατος των Σέλτικς κόντρα στους Νικς


AP Photo/Elise Amendola

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ