ΜΠΑΣΚΕΤ

Περίπατος στο Φοίνιξ με θετικό Κουφό για τους Κινγκς

Sacramento Kings center Kosta Koufos clenches his fist after the Kings scored against the Orlando Magic during the second half of an NBA basketball game Friday, March 9, 2018, in Sacramento, Calif. The Kings won 94-88. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
AP Photo/Rich Pedroncelli AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Με τον Κώστα Κουφό να πραγματοποιεί την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, οι Κινγκς επιβλήθηκαν άνετα με 122-105 των Σανς στο Φοίνιξ.

Οι Κινγκς επιβεβαίωσαν το... καλό φεγγάρι που βρίσκονται, περνώντας με άνεση από το Φοίνιξ, κερδίζοντας πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ με 122-105 τους απογοητευτικούς Σανς.

Το Σακραμέντο ήταν διαστημικό στην 1η περίοδο, ξεφεύγοντας με 36-9 (!) και δεν κοίταξαν έκτοτε πίσω, φτάνοντας σε μία άνετη νίκη, με την οποία βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 12-11 έναντι 4-20 των Σανς.

Ο ΝτιΆρον Φοξ με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να προσθέτει 14 πόντους. Ο Κώστας Κουφός ήρθε από τον πάγκο και αγωνίστηκε 19 λεπτά έχοντας εξαιρετική παρουσία, αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα με 11 πόντους (season high και 1η φορά που είχε διψήφιο αριθμό πόντων φέτος) με 5/7 δίποντα, 1/2 βολές, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Για τους Σανς, ο ΝτιΆντονι Μέλτον είχε 21 πόντους και 5 ασίστ και οι Τρέβορ Αρίζα και Τζος Τζάκσον από 14 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Περίπατος στο Φοίνιξ με θετικό Κουφό για τους Κινγκς

AP Photo/Rich Pedroncelli

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ