NBA

Πέλικανς - Μπακς 124-103: Ήττα για το Μιλγουόκι παρά την τριαντάρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Giannis Antetokounmpo, de los Bucks de Milwaukee, trata de avanzar entre Julius Randle (30) y Cheick Diallo, de los Pelicans de Nueva Orleáns, en la segunda mitad del partido del martes 12 de marzo de 2019 (AP Foto/Scott Threlkeld)
Giannis Antetokounmpo, de los Bucks de Milwaukee, trata de avanzar entre Julius Randle (30) y Cheick Diallo, de los Pelicans de Nueva Orleáns, en la segunda mitad del partido del martes 12 de marzo de 2019 (AP Foto/Scott Threlkeld) AP

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να σταμάτησε στους 30 πόντους, αλλά οι Πέλικανς ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη με 124-103 κόντρα στους Μπακς. (VIDEO)

Την ήττα από τους Πέλικανς γνώρισαν οι Μπακς με 124-103 σε φιλικό ματς πέντε μέρες πριν το πρώτο τους επίσημο ματς στο ΝΒΑ μετά τη διακοπή λόγω κορονοϊού. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο πρώτος σκόρερ, όχι μόνο της ομάδας του, αλλά του αγώνα γενικότερα με τριάντα πόντους σε 23 λεπτά συμμετοχής ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό.

Ο 26χρονος ηγέτης των Μπακς είχε 8/15 σουτ εντός παιδιάς (2/3 τρίποντα), κατέβασε οκτώ ριμπάουντ, έδωσε τρεις ασίστ και είχε ένα κλέψιμο στο χρόνο που αγωνίστηκε.

Συμπαραστάτης του ήταν ο Μίντλετον, ο οποίος τελείωσε με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ 12 πόντους και 10 ριμπάουντ είχε ο Ιλιασόβα. Για περίπου τέσσερα λεπτά αγωνίστηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ο οποίος είχε 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Ο Γιάννης Αντεκούνμπο και οι συμπαίκτες του μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάνε στο ημίχρονο με το σκορ στο υπέρ τους 53-50. Ωστόσο, στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο δέχτηκαν συνολικά 74 πόντους με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ρέντικ, ο οποίος με 20 πόντους (όλους στην τρίτη περίοδο) οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση. Από εκεί και πέρα ο Χέις πρόσθεσε 17, ο Τζάκσον 16, ενώ από 14 είχαν οι Ίνγκραμ και Χόλιντεϊ.

Να σημειώσουμε ότι για τους Μπακς δεν αγωνίστηκαν οι Κόνατον, Μπλέντσο (αμφότεροι είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό), ενώ για τους Πέλικανς ο Ζάιον (ο οποίος αντιμετώπισε οικογενειακό πρόβλημα και γύρισε πριν τρεις μέρες στο Ορλάντο).

Τα δωδεκάλεπτα: 30-21, 53-50, 81-90, 103-124

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ