NBA

Πέλικανς: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για το Νο1 του ΝΒΑ Draft!

Πέλικανς: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για το Νο1 του ΝΒΑ Draft!

Ενα VIDEO που δείχνει τους υπεύθυνους πωλήσεων εισιτηρίων των Πέλικανς να πανηγυρίζουν μετά το άκουσμα της είδησης ότι η ομάδα θα επιλέξει στο Νο1 του ΝΒΑ Draft 2019 έχει γίνει viral στις ΗΠΑ.

Οι Πέλικανς θα επιλέξουν στο Νο1 του ΝΒΑ Draft 2019 και θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τον Ζάιον Γουίλιαμσον . Το πόσο σημαντικό είναι αυτό το γεγονός σε όλα τα επίπεδα μπορεί να το καταλάβει κανείς βλέποντας απλώς το παρακάτω VIDEO:

Με τον Άντονι Ντέιβις να έχει ζητήσει ανταλλαγή και την επιθυμία του να αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να γίνεται πραγματικότητα το καλοκαίρι, οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2019/20 ήταν δεδομένο ότι θα έπεφταν. Η προοπτική της απόκτησης του Γουίλιαμσον ωστόσο - ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα prospect των τελευταίων 15-20 χρόνων - δίνει ξαφνικά προοπτική στους φίλους της ομάδας.

Σε μία ομάδα που βρίσκεται σε μικρή αγορά όπως οι Πέλικανς, όλα μετράνε. Ο Γουίλιαμσον έδωσε στην ομάδα - και κατ' επέκταση στην πόλη - κάτι που από τον Φλεβάρη και έπειτα της έλειπε: Ελπίδα. Μαζί του αναμένεται να φέρει και μία άνοδο στις πωλήσεις των εισιτηρίων, προς ικανοποίηση των πρωταγωνιστών του VIDEO που έχει γίνει viral στις ΗΠΑ.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ