NBA

Πέλικανς: Ενεργοποίησαν την option στο συμβόλαιο του Τζέντρι

Πέλικανς: Ενεργοποίησαν την option στο συμβόλαιο του Τζέντρι
AP PHOTO/TYLER KAUFMAN

Οι Πέλικανς έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Άλβιν Τζέντρι, αφού ενεργοποίησαν την option που είχαν στο συμβόλαιό του, επεκτείνοντάς το μέχρι το 2021.

Ο Άλβιν Τζέντρι χρειάστηκε να υπομείνει πολλά την σεζόν 2018/19, με αποκορύφωμα το αίτημα για ανταλλαγή του Άντονι Ντέιβις τον περασμένη Ιανουάριο και τελικά την ανταλλαγή του All Star φόργουορντ/σέντερ στους Λέικερς . Τώρα ήρθε και η ώρα της ανταμοιβής.

Όπως έκαναν γνωστό οι Πέλικανς, ενεργοποίησαν την option που είχαν στο συμβόλαιο του Τζέντρι για την σεζόν 2020/21, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του. Θα του δώσουν έτσι την δυνατότητα να χτίσει χωρίς άγχος την φιλοσοφία της ομάδας για την σεζόν που έρχεται, όταν αναμένεται να έχει στην διάθεσή του τους Ζάιον Γουίλιαμσον, Λόνζο Μπολ και Μπράντον Ίνγραμ.

Ο Τζέντρι βρίσκεται στον πάγκο των Πέλικανς από το 2015. Στα 4 χρόνια που βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη έχει συνολικό ρεκόρ 145 νίκες και 183 ήττες, ενώ έχει οδηγήσει την ομάδα στα playoffs την σεζόν 2017/18. Την σεζόν 2018/19 το ρεκόρ των Πέλικανς ήταν 33-49.

AP Photo/Tyler Kaufman

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ