NBA

Πέισερς: Ο Μπρόγκντον προπονείται με μάσκα επειδή είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό

Πέισερς: Ο Μπρόγκντον προπονείται με μάσκα επειδή είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό
AP Photo/AJ Mast AP PHOTO/AJ MAST

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον, ο οποίος πριν από 20 ημέρες είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, προπονείται με μάσκα προκειμένου οι συμπαίκτες του να αισθανθούν ασφαλείς.

Ηταν 24 Ιουνίου όταν ο Μάλκολμ Μπρόγκντον είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό. Κάτι παραπάνω από 20 ημέρες αργότερα, ο γκαρντ των Πέισερς είναι υγιής. Παρόλα αυτά, αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο για όλους να προπονείται φορώντας μάσκα.

Ο άλλοτε παίκτης των Μπακς έχει τηρήσει το πρωτόκολλο του ΝΒΑ και έχει βρεθεί αρνητικός σε τουλάχιστον δύο τεστ κορονοϊού. Την ίδια στιγμή όμως σέβεται ότι ενδεχομένως κάποιοι συμπαίκτες του να αισθάνονται φόβο επειδή είχε βρεθεί θετικός σε τεστ κορονοϊού, για αυτό και πήρε την συγκεκριμένη απόφαση.

" Απλώς είμαι προσεκτικός και θέλω οι συμπαίκτες μου να νιώθουν άνετα" δήλωσε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε σχετικά, για να προσθέσει σχετικά με την κατάστασή του: " Αισθάνομαι πολύ καλά. Δεν έχω την ίδια φυσική κατάσταση που είχα πριν την διακοπή, αλλά είμαι καλύτερα από ότι νόμιζα. Σίγουρα θα είμαι σε φόρμα όταν ξεκινήσουν οι αγώνες".

Την φετινή σεζόν ο Μπρόγκντον είχε μέχρι τη στιγμή της διακοπής 16.3 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 7.1 ασίστ μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/AJ Mast

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ