NBA

Πέισερς: Αλλαγή δεδομένων, σκέφτεται να παίξει ο Ολαντίπο

Πέισερς: Αλλαγή δεδομένων, σκέφτεται να παίξει ο Ολαντίπο
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο Βίκτορ Ολαντίπο φέρεται να σκέφτεται να αγωνιστεί τελικά στην επανέναρξη της σεζόν, αφού αισθάνθηκε καλά στις προπονήσεις των Πέισερς.

Ο Βίκτορ Ολαντίπο είναι πιθανό να ενισχύσει τελικά τους Πέισερς στην επανεκκίνηση της σεζόν. Ο σταρ της Ιντιάνα, ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα ταξιδέψει με την ομάδα στο Ορλάντο αλλά δεν θα αγωνιστεί, φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στο να αλλάξει γνώμη.

Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια του "Athletic", ο Ολαντίπο προπονήθηκε σε κανονικές συνθήκες με τους συμπαίκτες του, παίρνοντας μέρος και στο οικογενειακό διπλό και φαίνεται ότι αισθάνθηκε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολαντίπο έχασε μεγάλο μέρος της φετινής σεζόν, αφού τον Ιανουάριο του 2019 είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο, με συνέπεια να μείνει εκτός δράσης για έναν χρόνο. Αποτέλεσμα ήταν να προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε 13 αγώνες μέχρι να διακοπεί η σεζόν λόγω του κορονοϊού, έχοντας σε αυτό το διάστημα 13.8 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο σε 26 λεπτά συμμετοχής, δηλώνοντας πριν μερικές ημέρες ότι δεδομένης της σωματικής του κατάστασής και της αποχής από τους αγώνες θα ήταν επικίνδυνο να αγωνιστεί. Μένει να φανεί τελικά αν θα κάνει στροφή 180 μοιρών και θα συμμετάσχει στην επανέναρξη της σεζόν.

AP Photo/Mary Altaffer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ